Gegarandeerd vertrek en nieuwe reizen

Singlereizen coming soon

Single Reizen

Ben jij single en heb je zin om met gelijkgestemden een leuke reis te maken? One2gethertravel is al meer dan 15 jaar actief in het organiseren van singlereizen en kent als geen ander de behoeftes en voorkeuren van singles. Onze reisgroepen bestaan gemiddeld uit 20 deelnemers, waardoor er genoeg gelegenheid is om een persoonlijke sfeer te creëren.

Reizen met een single reizen specialist

Onze deskundige reisleiding zorgt ervoor dat het jou aan niets ontbreekt. Hij/zij biedt de leukste activiteiten en excursies aan, zorgt voor een ultieme groepssfeer en zal jou met raad en daad bijstaan.
Is dit jouw eerste single reis en weet je niet goed wat je te wachten staat? Onze medewerkers staan graag tot jouw beschikking om je te informeren. Zo bieden wij ook leuke shortbreaks aan: de ideale testcase om te kijken of een single reis jou bevalt!

Profiel van onze deelnemers

Je boekt een reis met mensen die in dezelfde levensfase zitten en dezelfde reisinteresses delen. Zo kun je van een heerlijke vakantie genieten en activiteiten ondernemen waar jij van houdt.
Stel jij je makkelijk open voor anderen, ben je een ondernemend en sociaal persoon? Dan is een single reis van One2gethertravel jou op het lijf geschreven. Wij hebben diverse reizen naar vele landen, waaronder Singlereizen naar Kreta, Spanje of een van onze vele winterreizen.

Alles mag, niets hoeft

Met een single reis van One2gethertravel kies je voor een groepsreis waarbij je de volledige vrijheid hebt. Wil jij nieuwe en gezellige mensen leren kennen tijdens jouw vakantie in een ongedwongen sfeer? Wij bieden de gezelligheid van een groep, op momenten dat jij dat wilt. Je geeft je eigen invulling, het is tenslotte jouw vakantie!
Tevens heb je bij ons de keuze tussen een single of gedeelde kamer. Wanneer je kiest voor een gedeelde kamer zal dit altijd met iemand zijn van het zelfde geslacht en zijn de bedden separaat.

Ben jij nieuwsgierig geworden naar onze singlereizen? Bekijk ons ruime aanbod in single citytrips, single shortbreaks, single zon-strand vakanties, single cultuurreizen, actieve singlereizen en single wintersportreizen.