Wil jij op wintersport tijdens een singlereis? One2gethertravel organiseert verschillende wintersportvakanties naar landen zoals Zwitserland, Tsjechië en Italië. Van een wintersport met jouw kinderen tot aan een eenouder reis en van een wintersport voor werkende professionals tot net-afgestudeerden. Met wie ga jij het liefste op wintersport?

Wat voor soort wintersport wil jij voor een singlereis?

Wij begrijpen dat je met bijvoorbeeld jouw kinderen een andere wintersport wenst dan als single en après-ski belangrijk vindt. Daarom kies je bij ons uit verschillende vakanties en skigebieden. Een aantal wintersport bestemmingen voor jouw singlereis zijn:

Geniet van honderden kilometers aan skiplezier. Drink een borrel tijdens de après-ski. En geniet van een adembenemende arresleetocht. Zie jij het je al doen? Dit zijn slechts enkele activiteiten die je onderneemt tijdens de singlereis op wintersport.

Start jouw reis voorbereid met reisinformatie

Het is begrijpelijk dat je meer informatie over de reis wil. Bereid je alvast voor door ons reisadvies en reistips te lezen. Door onze reistips weet je precies hoelang je van tevoren op het vliegveld moet zijn, wat voor hotel je kunt verwachten en hoe jouw reis verzorgd is.

Boek een wintersport online en geniet met singles van een geweldige reis

Geniet jij komende wintersport van kilometerslange pistes, prachtige zonsondergangen en een welverdiende Glühwein? Boek jouw vakantie online bij One2gethertravel. Heb je vragen over ons reisaanbod? Je bereikt ons telefonisch via 013-8200 200.