Over ons

100% gespecialiseerd in single reizen en eenouder vakanties

Voor gezellige en bijzondere single reizen of eenouder vakanties zit je bij One2gether Travel helemaal goed! Door jarenlange ervaring op reisgebied weet One2gether Travel de juiste sfeer te creëren en voor jou de meest mooie vakanties aan te bieden. Ga ook mee op reis en geniet van een stedentrip, een zonvakantie, een cultuurreis of een heerlijke skivakantie met leuke mensen om je heen.

One2gether Travel is dé reisorganisatie die zich voor 100% gespecialiseerd heeft in single reizen en éénouder vakanties en mensen die alleen op vakantie gaan. Door het ruime aanbod aan verschillende reizen, is er ongetwijfeld een reis te vinden die helemaal bij jou past! Van korte stedentrips naar bruisende Europese steden, ontspannen zonvakanties aan heerlijke stranden, pittige survivals in mooie gebieden en cultuurreizen op niveau in prachtige landen. Met een groep of individueel, voor jong en voor oud.

Hoewel elke reis een leeftijdslabel heeft, is de keuze aan jou met welke reis je mee gaat (mits je binnen de leeftijdsklasse met een marge van 5 jaar valt). Vrijheid typeert One2gether Travel. Reizen zonder verplichting zodat je volop kunt genieten. Het is de ideale mix van dromen en werkelijkheid, van uitbundig plezier en heerlijk ontspannen, van thuis en uit en van persoonlijk en samen. Ook voor eenouder vakanties zoekt One2gether Travel continu naar bestemmingen waar juist de kinderen tellen, waar ze veilig kunnen spelen zodat jij als ouder zorgeloos kunt toegeven aan vrije tijd en gezelligheid.

Bij One2gether Travel zijn allemaal ervaren en bekwame reisleiders in dienst.  Zo staan alle reizen 24 uur per dag onder begeleiding van onze reisleiding en worden jouw zorgen over verzekeringen, transfers en begeleiding helemaal uit handen genomen. De reisleider is de vraagbaak waar je op kunt rekenen, die deskundig is en je voorziet van handige tips.

Ook is One2gether Travel aangesloten bij de Stichting Garantiefonds Reisgelden (SGR).
De SGR geeft je garantie voor de door jou betaalde reissom. Een zeker gevoel!

One2gether Travel is een unieke en ideale partner voor single reizen, voor vakanties voor eenouder gezinnen of voor mensen die graag alleen op pad willen, maar wel uitstekende reisbegeleiding willen. Een reispartner voor mensen die kwaliteit en betrouwbaarheid wensen vanaf het moment van kiezen van de reisbestemming tot het moment van voldaan thuiskomen na een heerlijke vakantie. Laat je ook verrassen en bekijk het uitgebreide reisaanbod!