Gegarandeerd vertrek en nieuwe reizen

Eenoudervakanties coming soon

Wil jij als ouder lekker alleen met je kid(s) op vakantie, dan is een leuke eenoudervakantie wellicht iets voor jou. Maar wat is een mooie bestemming voor een vakantie als alleenstaande ouder met kind? Het organiseren van een vakantie kan soms een behoorlijke uitdaging zijn, bijvoorbeeld wanneer je een eenouder skivakantie of andere actieve reis zoekt. Gelukkig is er One2gethertravel: wij zijn al meer dan vijftien jaar actief in het organiseren van de perfecte eenoudervakantie. Als geen ander kennen wij de behoeften en voorkeuren van alleenstaande ouders reis met kind(eren) als het gaat om een onvergetelijke vakantie. Onze eenouderreizen maken het jou als alleenstaande ouder een stuk gemakkelijker, zodat het hele gezin écht geniet van een prachtige zon-zee-strand- of skivakantie.

Op eenoudervakantie met een echte specialist: altijd een onvergetelijke vakantie voor de alleenstaande ouder

Ben jij een alleenstaande ouder met kind – of meerdere kinderen – en wil jij genieten van een heerlijke vakantie? Dat kan! Kies je voor een eenoudervakantie bij One2gethertravel, bijvoorbeeld een skivakantie of een reis met actieve excursies, dan zorgt onze deskundige reisleiding ervoor dat deze helemaal past bij je wensen. De reisleiding onderneemt de leukste activiteiten voor alleenstaande ouders met kinderen, zorgt voor een ultieme groepssfeer en staat jou met raad en daad bij tijdens jullie vakantie. De voordelen van het boeken van reizen voor de alleenstaande ouder bij ons zijn dan ook zeer uitgebreid, zoals:

  • Ongedwongen kunnen genieten van een zorgeloze vakantie
  • Deskundige (vaak gediplomeerde) reisleiding die 24/7 ondersteuning biedt
  • Kinderen spelen samen, terwijl jij van jouw quality-time geniet
  • De leukste activiteiten/excursies voor kinderen en ouders: iedere bestemming heeft zijn programma en/of enthousiast animatieteam
  • Gezellige en vriendschappelijke sfeer
  • Alles mag, niets hoeft
  • Transfers en ruimbagage zijn inbegrepen
  • Tot zes weken voor vertrek gratis omboeken
  • Verzekeringen kunnen worden geregeld
  • SGR Garantie, met een zeker gevoel op reis.

Is dit jouw eerste eenoudervakantie alleen met je kind en weet je niet goed wat je te wachten staat als alleenstaande ouder op vakantie? Onze medewerkers staan graag tot jouw beschikking om je te informeren over onze diverse reizen met verschillende leeftijdscategorieën. Zo weet je zeker dat jij de vakantie voor alleenstaande ouders boekt die helemaal bij jouw voorkeuren en verwachtingen past.

Het profiel van de deelnemers

Veel alleenstaande ouders zijn tijdens een vakantie op zoek naar gezelligheid, een kletspraatje en natuurlijk ook een gezellige omgeving voor de kinderen. Je zit in dezelfde levensfase en deelt vaak interesses tijdens een door jou gekozen reis. Fijne gesprekken, gezamenlijk eten, borrelen en leuke activiteiten voor ouders en kinderen staan centraal tijdens een eenoudervakantie bij One2gethertravel.

De combinatie van samenzijn en je rustig terug kunnen trekken

Een alleenstaande ouder draagt vaak alleen de zorg van zijn of haar kinderen, met name tijdens de vakantie. Hoe fijn is het dan als je even die verantwoordelijkheid kunt delen? Natuurlijk zal ook onze reisleiding of het animatieteam zijn/haar steentje bijdragen, zodat zowel jij als je kind(eren) van deze welverdiende vakantie kunnen genieten. Ben jij sociaal en stel je je gemakkelijk open voor mensen, maar wil je je op zijn tijd ook terug kunnen trekken? Dan is deze eenoudervakantie van One2gethertravel jullie op het lijf geschreven.

Alles mag, niets hoeft

Met een eenoudervakantie kies je voor een groepsreis waarbij je van volledige vrijheid geniet, ook als je een actieve reis of skivakantie hebt gekozen en er hierbij een programma is opgesteld. Wil jij als ouder op vakantie en alleen nieuwe en gezellige mensen leren kennen in een ongedwongen sfeer? Wij bieden de gezelligheid van een groep op momenten dat jij dat wilt. Je geeft je eigen invulling op je eigen vakantie. Ben jij nieuwsgierig geworden naar een vakantie voor de alleenstaande ouder bij One2gethertravel? Bekijk het ruime aanbod van onze eenoudervakanties: kies voor zon, zee en strand, een skivakantie, ‘kidscruise’, avontuurlijke reis met spannende excursies en verblijf op de leukste eenoudercampings. Heb je vragen of wil je graag meer informatie? Dan kun je altijd even contact met ons opnemen door te bellen naar 013 – 8200 200.