Gegarandeerd vertrek en nieuwe reizen

Eenoudervakanties coming soon

Eenoudervakanties

Wil jij lekker met je kid(s) op vakantie? Hoe en waar naar toe? Het organiseren van een vakantie kan soms een behoorlijke uitdaging zijn. Gelukkig is er One2gethertravel, al meer dan 15 jaar actief in het organiseren van eenoudervakanties en kent als geen ander de behoeftes en voorkeuren van alleenstaande ouders met kind(eren). Onze eenouderreizen gaan het jou iets gemakkelijker maken en zorgen ervoor dat het hele gezin kan genieten van een onvergetelijke vakantie.

Reis met een eenouder gespecialiseerd reisbureau

Onze deskundige reisleiding zorgt ervoor dat het jou en de kinderen aan niets zal ontbreken tijdens onze eenoudervakanties. De reisleiding onderneemt de leukste activiteiten voor ouders en kids, biedt excursies aan, zorgt voor een ultieme groepssfeer en zal jou met raad en daad bijstaan tijdens jullie reis.

Hieronder vind je nog enkele voordelen:

✔ Ongedwongen kunnen genieten van een zorgeloze vakantie
✔ Deskundige (vaak gediplomeerde) reisleiding die 24/7 ondersteuning biedt
✔ Kinderen spelen veilig onder begeleiding, terwijl jij van jouw quality time geniet
✔ De leukste activiteiten/excursies voor kids en ouders: Iedere bestemming heeft zijn programma en/of enthousiast animatieteam
✔ Gezellige en vriendschappelijke sfeer
✔ Alles mag, niets hoeft
✔ Transfers en ruimbagage zijn inbegrepen
✔ Tot zes weken voor vertrek gratis omboeken
✔ Verzekeringen kunnen worden geregeld
✔ SGR Garantie, met een zeker gevoel op reis…

Is dit jouw eerste eenoudervakantie en weet je niet goed wat je te wachten staat? Onze medewerkers staan graag tot jouw beschikking om je te informeren over onze diverse reizen met verschillende leeftijdscategorieën.

Profiel van onze deelnemers

Alleenstaande ouders hebben veel met elkaar gemeen; ze komen graag in contact met andere eenouders. Niet zo gek want iedereen is op zoek naar gezelligheid, een kletspraatje en wat leuke amigo’s voor je kind(eren). Je zit in dezelfde levensfase en deelt vaak dezelfde interesses tijdens een door jou gekozen reis. Leuke gesprekken, gezamenlijk eten, borrelen en leuke activiteiten voor ouders en kids staan centraal tijdens een eenouderreis bij One2gethertravel.

Veel alleenstaande ouders dragen alleen de zorg van hun kind(eren). Hoe fijn is het dan als je eens even die verantwoordelijkheid kunt delen? Onderling wordt vaak het een en ander geregeld en natuurlijk zal ook onze reisleiding of het animatieteam zijn/haar steentje hierin bijdragen zodat zowel jij als jouw kind(eren) van deze welverdiende vakantie kunnen gaan genieten.

Ben jij sociaal en stel jij je gemakkelijk open voor mensen maar wil jij/jullie je op zijn tijd ook terug kunnen trekken? Dan is deze eenoudervakantie van One2gethertravel jullie op het lijf geschreven.

Alles mag, niets hoeft

Met een eenoudervakantie van One2gethertravel kies je voor een groepsreis waarbij je de volledige vrijheid hebt, ook als er een programma staat opgesteld. Wil jij nieuwe en gezellige mensen leren kennen in een ongedwongen sfeer? Wij bieden de gezelligheid van een groep, op momenten dat jij dat wilt. Je geeft je eigen invulling, het is tenslotte jullie vakantie!

Ben jij nieuwsgierig geworden naar onze eenoudervakanties? Bekijk het ruime aanbod van onze eenoudervakanties: zon-zee-strand- en wintersportvakanties, kidscruises, avontuurlijke reizen met spannende excursies en de leukste eenoudercampings.