Actieve singlereizen zijn perfect voor reisliefhebbers die single zijn en nieuwe mensen willen ontmoeten. Je vindt een ruime keuze aan deze reizen bij One2gethertravel, met tal van uitdagende, avontuurlijke en sportieve activiteiten die je kunt ondernemen. In ons grote reisaanbod aan singlereizen vind je zeker de actieve reis die je altijd al had willen maken!

Diverse actieve single reizen met gevarieerde programma’s

Actieve singlereizen vul je bij One2gethertravel in zoals jij het wilt. Misschien ben je graag actief bezig, maar wil je je af en toe ook even terugtrekken. Wij laten de keuze aan jou over en zorgen ervoor dat je reis perfect georganiseerd is. We geven je graag wat inspiratie op het gebied van actieve singlereizen:

  • Single Reis Oostenrijk Actief: Beklim bergen, sluit je aan bij de mountainbiketocht en ga met de groep hiken door prachtige Oostenrijkse landschappen. Gegarandeerd een geweldig avontuur!
  • Single Reis Montenegro Actief: Montenegro is maar een klein land, maar heeft misschien wel een van de mooiste landschappen van Europa. Hier kun je perfect raften en mountainbiken en vind je de ideale plekken voor canyoning.
  • Single Reis Macedonië Actief: Ook dit land biedt de ideale gelegenheid om actief bezig te zijn. Wat dacht je van kajakken, paragliden en een ATV-quad safari? En dat allemaal in de prachtige landschappen van Macedonië!

Naast deze reizen vind je natuurlijk ook verschillende wintersportvakanties en een zeilvakantie naar Sardinië.

Kies jouw favoriete reisprogramma

Tijdens iedere reis kun je zelf beslissen hoe je je dag invult. Het is immers jouw vakantie! Bekijk het aanbod aan actieve singlereizen en boek eenvoudig je reis online. One2gethertravel is ook bereikbaar via 013 – 8200 200 om al je vragen te stellen.