Als je een single zeilvakantie wilt boeken, dan wil je dit natuurlijk wel bij een gerenommeerd reisbureau doen. Hierdoor weet je zeker dat je een onvergetelijke vakantie gaat meemaken. Bij One2gethertravel beschikken we over veel ervaring in het vakgebied. Wij organiseren dan ook al jarenlang de leukste vakanties voor singles naar diverse mooie bestemmingen. Wil jij een van onze single reizen maken en wil je dan het liefst ook kunnen zeilen, zodat het een echte zeilvakantie wordt? Dan is een single reis van One2gethertravel naar een fantastisch zeilgebied de ultieme vakantie voor jou.

Een single zeilvakantie biedt de perfecte combinatie tussen reizen en zeilen

Zeilen kan perfect worden gecombineerd met single reizen. Ben je vrijgezel en wil je op vakantie? Wanneer je gek bent op zeilen en zin hebt om nieuwe mensen te leren kennen die hier ook van houden, dan is een single zeilvakantie – bijvoorbeeld op en rondom Sardinië – de ideale keuze voor jou. Je komt op een avontuurlijke manier langs de leukste plaatsen, proeft de heerlijkste gerechten en samen zijn jullie actief bezig, terwijl iedereen geniet van het heerlijke weer.

Een single zeilvakantie zoals jij die voor ogen hebt

Wanneer je kiest voor een zeilvakantie, dan is ervaring met zeilen niet nodig. Verder ben je vrij om zo actief te zijn als jij wilt. Jij deelt jouw vakantie helemaal naar eigen wens in. Ga jij zeilen op een van onze single reizen? Dan leer je veel nieuwe mensen kennen en wordt het tijdens de zeilvakantie gegarandeerd gezellig!

Vraag meer informatie op

Klinkt een single zeilvakantie perfect, maar wil je eerst nog wat meer informatie ontvangen voordat je gaat boeken? Op onze website vind je alle informatie die je nodig hebt over al onze single reizen. Ook wanneer je belt naar 013 – 8200 200 vertellen onze medewerkers je graag meer. Indien je benieuwd bent naar andere georganiseerde reizen voor singles, zoals single-50-plusreizen of actieve singlereizen, stel dan gerust je vragen.