Gegarandeerd vertrek en nieuwe reizen

Singlereizen 50+ coming soon

Single 50+ reizen

Al meer dan 15 jaar organiseert One2gethertravel singlereizen en kent als geen ander de behoeftes en voorkeuren van singles. Inmiddels heeft ook de single vijftigplusser de magie van singlereizen ontdekt. Hoe fijn is het om naast een prachtige vakantiebestemming ook nog eens in goed gezelschap te verkeren met mensen die dezelfde interesses delen en zich in dezelfde leeftijdscategorie bevinden.
Onze reisgroepen bestaan gemiddeld uit 20 deelnemers, waardoor er genoeg gelegenheid is om een persoonlijke sfeer te creëren.

Ben jij single 50+ en heb je zin om met gelijkgestemden een leuke reis te maken? One2gethertravel biedt singlereizen die als bijkomend voordeel hebben dat je nieuwe en gezellige mensen leert kennen waarbij een goed gesprek, lekker borrelen en eten, ontspannen en plezier maken tijdens vermakelijke excursies centraal staan.

Reizen met een single reizen specialist

Onze deskundige reisleiding zorgt ervoor dat het jou aan niets ontbreekt. Hij/zij biedt de leukste activiteiten en excursies aan, zorgt voor een ultieme groepssfeer en zal jou met raad en daad bijstaan.
Is dit jouw eerste single reis en weet je niet goed wat je te wachten staat? Onze medewerkers staan graag  tot jouw beschikking om je te informeren. Zo bieden wij ook leuke shortbreaks aan: de ideale testcase om te kijken of een single reis jou bevalt!

Profiel van onze deelnemers

Je boekt een reis met mensen die in dezelfde levensfase zitten en dezelfde reisinteresses delen.
De single vijftig plusser van nu heeft allang ondervonden dat 50 het nieuwe 40, en 60 het nieuwe 50 is!
Single reizen zijn het ultieme middel om nieuwe leuke mensen te leren kennen. De kans dat er in het reisgezelschap meerdere singles zitten waarmee het goed klikt is dan ook bijzonder groot.
Stel jij je makkelijk open voor anderen, ben je een ondernemend en sociaal persoon, maar wil je je op zijn tijd ook alleen terug kunnen trekken? Dan is een single 50 + reis van One2gethertravel jou op het lijf geschreven.

Alles mag, niets hoeft

Met een single reis van One2gethertravel kies je voor een groepsreis waarbij je de volledige vrijheid hebt. Wil jij nieuwe en gezellige mensen leren kennen tijdens jouw vakantie in een ongedwongen sfeer? Wij bieden de gezelligheid van een groep, op momenten dat jij dat wilt. Je geeft je eigen invulling, het is tenslotte jouw vakantie! Zo kun je van een heerlijke vakantie genieten en activiteiten ondernemen waar jij van houdt, alleen of met de groep.
Tevens heb je bij ons de keuze tussen een single of gedeelde kamer. Wanneer je kiest voor een gedeelde kamer zal dit altijd iemand zijn van het zelfde geslacht en zijn de bedden separaat.

Ben jij nieuwsgierig geworden naar onze singlereizen? Bekijk ons ruime aanbod in single citytrips, single shortbreaks, single zon-strand vakanties, single cultuurreizen, actieve singlereizen en single wintersportreizen.

Nog geen 50+, maar toch geïnteresseerd in ons 50+ reisaanbod? Vanaf 45 jaar, gewoon boeken!