Gegarandeerd vertrek en nieuwe reizen

Singlereizen 50+ coming soon

Al meer dan vijftien jaar organiseert One2gethertravel singlereizen en kent als geen ander de behoeftes en voorkeuren van singles – en zeker ook die van 50-plussers. De alleenstaande 50-plusser heeft inmiddels de magie van singlereizen ontdekt. Hoe fijn is het om naast een prachtige vakantiebestemming ook nog eens in goed gezelschap te verkeren met mensen die dezelfde interesses delen en zich in dezelfde leeftijdscategorie bevinden. Bovendien vind je bij ons ook goedkope 50-plus singlereizen. Wat je budget dus ook is, bij One2gethertravel vind je zeker de singlereizen die bij jou als alleenstaande 50-plusser passen.

Een leuke groepsdynamiek tijdens onze singlereizen voor 50-plussers

Onze reisgroepen bestaan gemiddeld uit 20 deelnemers, waardoor er genoeg gelegenheid is om een persoonlijke en gezellige sfeer te creëren. Ben jij een alleenstaande, 50-plus en ben je op zoek naar single reizen die je met gelijkgestemden kunt maken? One2gethertravel biedt goedkope 50-plus singlereizen die als bijkomend voordeel hebben dat je nieuwe en gezellige mensen leert kennen – en waarbij een goed gesprek, lekker borrelen en eten, ontspannen en plezier maken tijdens vermakelijke excursies centraal staan.

Reizen met een singlereizen-specialist

Onze deskundige reisleiding zorgt ervoor dat het jou aan niets ontbreekt. Hij/zij biedt de leukste activiteiten en excursies aan, zorgt voor een ultieme groepssfeer en zal jou met raad en daad bijstaan. Heb je nog nooit singlereizen geboekt en weet je niet goed wat je als alleenstaande 50-plusser te wachten staat? Onze medewerkers staan graag voor je klaar om goedkope singlereizen voor 50-plussers te vinden en om je hierover volledig te informeren. Zo bieden wij ook leuke shortbreaks aan: de ideale testcase om te kijken of 50-plus singlereizen jou bevallen!

Het profiel van onze deelnemers

Je boekt een reis met mensen die in dezelfde levensfase zitten en dezelfde reisinteresses delen.
De single 50-plusser van nu heeft al ondervonden dat ook voor deze leeftijdsgroep goedkope en vooral gevarieerde singlereizen te vinden zijn! Dit soort reizen zijn het ultieme middel om nieuwe leuke mensen te leren kennen. De kans dat er in het reisgezelschap meerdere singles zitten waarmee het goed klikt, is dan ook bijzonder groot. Stel jij je gemakkelijk open voor anderen, ben je een ondernemend en sociaal persoon, maar wil je je op zijn tijd ook terug kunnen trekken? Dan zijn singlereizen voor de alleenstaande 50-plusser van One2gethertravel jou op het lijf geschreven.

Alles mag, niets hoeft!

Met een singlereis van One2gethertravel kies je voor een groepsreis waarbij je de volledige vrijheid hebt. Wil jij nieuwe en gezellige mensen leren kennen tijdens jouw vakantie in een ongedwongen sfeer? Wij bieden de gezelligheid van een groep op momenten dat jij dat wilt. Je geeft je eigen invulling, het is tenslotte jouw vakantie! Zo kun je van een heerlijke vakantie genieten en activiteiten ondernemen waar jij van houdt, alleen of met de groep. Tevens heb je bij ons de keuze tussen een single of gedeelde kamer. Wanneer je kiest voor een gedeelde kamer zal dit altijd iemand zijn van het zelfde geslacht en zijn de bedden separaat. Ben jij nieuwsgierig geworden naar onze 50-plus singlereizen en wil je weten wat de goedkope opties zijn? Bekijk ons ruime aanbod aan single city-trips, shortbreaks, zon-strandvakanties, cultuurreizen, actieve singlereizen en single wintersportreizen. Je kunt ons bereiken via het telefoonnummer 013 – 8200 200 om al je vragen te stellen. Bekijk ook eens onze handige reistips.