Waarom een singlereis of een eenouder vakantie?

Je hebt vast een aantal vragen voordat je de keuze maakt om een singlereis of eenouder vakantie te maken met een groep mensen die je nog niet kent. Is de groep wel leuk? Moet ik alles samen doen? Wat zijn de leeftijden? Hoe ziet zo’n reis eruit? Er zitten heel veel voordelen aan een singlereis dus lees vooral verder!

Bij One2gether Travel reis je als single of eenouder samen met een gezellige groep ‘mede-singles’. Hierdoor leer je verschillende nieuwe mensen kennen en maak je als groep veel bijzondere herinneringen in een mooi land. De keuze voor landen is enorm breed. Ook kan je zelf kiezen met welke leeftijden jij in een groep wilt komen. De reizen zijn geschikt voor jong en oud dus er is voor ieder wat wils. De reizen van One2Gether Travel zijn zonder verplichtingen zodat je volop kunt genieten. Alles is bespreekbaar. Heerlijk ontspannen of actief bezig zijn in de buitenlucht, vrijheid typeert One2gether Travel.

Leer nieuwe mensen kennen
Reizen als single of als alleenstaande ouder in een groep is de perfecte manier om verschillende mensen te leren kennen en van elkaar te kunnen leren. Je leert het reisgezelschap waar je mee reist steeds beter kennen en hier ontstaan vaak mooie connecties en vriendschappen door. Je bent samen in een dynamiek van een groep enthousiaste gelijkgestemden, waardoor je niet meer op zoek hoeft naar die ene travelbuddy.

De touwtjes uit handen
Alles wordt geregeld door ons en bij vragen staat de reisleiding altijd voor jou klaar. Handig dus als je zelf weinig tijd hebt of niet erg houdt van het plannen en voorbereiden van jouw vakantie en hierdoor kan jij optimaal ontspannen, super chill! Van je vlucht en transfer tot de accommodatie en de excursies: de reisleiding heeft veel kennis en activiteiten klaar staan in het land van bestemming. Door de efficiënte planning van de reis, leer en zie je veel van het land waar jij op reis bent.

Reis bijvoorbeeld naar het relaxte Ammoudia om heerlijk weg te dromen met een drankje op het strand, of ga jij liever paragliden op Lefkas? De activiteiten zijn optioneel, dus als jij een keer geen zin hebt om mee te doen dan kan je het altijd rustiger aan doen. ’s Avonds heb je de leukste gesprekken met de groep en met z’n allen bespreken jullie wat je hebt meegemaakt die dag. Als je minder ver van huis af wilt maar toch even lekker weg wilt zijn, kan je ook kiezen voor een vakantie in eigen land. Van Friesland tot Zeeland, toerist in eigen land is net zo leuk!

En na de reis?
Vóór de reizen maken we een Whatsapp groep aan met alle reizigers en de reisleiding, waarin er makkelijk gecommuniceerd kan worden tijdens de reis. Je kunt op deze manier alvast je medereizigers leren kennen en ook kunnen hier de gemaakte foto’s gedeeld worden. Zo kunnen de reizigers ook na de reis nog contact met elkaar opnemen voor degene die hier behoefte aan hebben.

Kies jij voor een reis naar het buitenland of leer je liever Nederland beter kennen, ga het ervaren en beleef een vakantie om nooit te vergeten.
Kijk hier voor ons aanbod!