Singlereizen voor 50-plussers

Singles van boven de vijftig zoeken massaal naar vakanties met gelijkgestemden. Dit blijkt uit cijfers van online magazine Singlessite.nl dat een enorme toename constateert in de vraag naar dit type vakanties. Binnen de eerste twee maanden van 2014 werd de rubriek 50+ reizen meer dan 6000 keer bezocht.

De alleenstaande vijftigplusser heeft duidelijk weinig zin om alleen op reis te gaan. De behoefte om andere reiservaringen op te doen, nieuwe mensen te leren kennen en misschien zelfs wel een nieuwe liefde te ontmoeten staat duidelijk hoog op het verlanglijstje. In de datingindustrie zien we al een aantal jaar dat vooral de gespecialiseerde datingsites voor 50-plussers een enorme groei doormaken. Zij hebben tijdig ingespeeld op deze trend.

Feiten
De vijftiger van nu is thuis op internet, vertrouwd met online aankopen en draait zijn of haar hand niet om voor een reisje meer of minder. Tel dit gegeven op bij de overduidelijke vergrijzing in ons land en zie daar, een enorme groeimarkt.

Single Reis Paradijselijk Genieten Evia Griekenland
Om in te spelen op deze trend en de 50plussers een mooie reis aan te kunnen bieden naast onze huidige aanbod, is de Singe Reis Paradijselijk Genieten Evia gelanceerd. Deze fantastische 50+ singlereis gaat naar het best bewaarde geheim van Griekenland: Evia. Dit is het op een na grootste eiland van Griekenland en waar de Grieken zelf het liefst op vakantie gaan en dat zegt genoeg over de schoonheid ervan. De betekenis van Evia is ‘goed leven’ en daar is geen woord teveel van gezegd.

We verblijven op basis van half pension in het schitterend gelegen vijf-sterren NegroPonte resort in Eretria. Op Evia vind je geen massatoerisme. Wat je wel vindt zijn kleine plaatsjes waar de inwoners nog tijd hebben voor een praatje met bezoekers. Je vindt er olijfbomen, cipressen, wijngaarden, verscholen romantische baaien en ruige bergen. Wie liever luiert tijdens deze prachtvakantie kan in het hotel een mooie kleur opdoen op het privéterras of balkon. Af en toe even een duik in het zoutwater zwembad waar je je rug kunt laten masseren door de hydrojet of voor de afwisseling de fitnessruimte bezoeken. Misschien nog een wijnproeverijtje doen?

Klik hier om de Single Reis Paradijselijk Genieten Evia Griekenland te bekijken.