Een eenoudervakantie in het mooie Friesland

Wanneer je er samen met je kind even tussenuit wilt, is een eenoudervakantie in Friesland de ultieme gelegenheid. Geniet zorgeloos van een heerlijke vakantie voor jezelf en je zoon of dochter in eigen land. Je verblijft altijd in een mooie accommodatie met alle benodigde voorzieningen. Dankzij onze jarenlange ervaring met het organiseren van eenoudervakanties weten we precies waar onze doelgroep naar op zoek is.

Geniet tijdens een eenoudervakantie van al het moois dat Friesland te bieden heeft

Als je alleenstaand bent en een kind hebt, kan het lastig zijn om een vakantie te boeken. Tijdens een eenoudervakantie in Friesland zorgen we er bij One2gethertravel voor dat alles goed geregeld is en verzorgen we diverse leuke activiteiten en excursies. Hierdoor hoef je dit zelf niet uit te zoeken en is het een stuk eenvoudiger om met jouw kind op vakantie te gaan. Friesland is uitermate geschikt voor leuke watersportactiviteiten voor jong en oud, zoals suppen of kajakken. Als reisorganisatie verzorgen wij verschillende reizen voor alleenstaande ouders. Je kunt bij ons ook unieke reizen naar het buitenland boeken, zoals wintersport naar Oostenrijk.

Boek een volledig verzorgde vakantie

Wil je samen met andere ouders die in dezelfde levensfase zitten, samen met jouw kind genieten van een onvergetelijke vakantie? Boek dan een eenoudervakantie naar Friesland. Wij nemen alle zorgen voor jou uit handen en organiseren een vakantie die jij en jouw kind niet snel vergeten. Wanneer je graag naar het buitenland wilt, bekijk je onze andere vakanties. Bij vragen of voor meer informatie over de vakantie naar Friesland neem je contact met ons op door te bellen naar 013 – 8200 200.