Ben jij single, dan kun je voor de leukste reizen terecht bij One2gethertravel. Of je nu een verre reis wilt maken, of je het liever wat dichter bij huis zoekt: bij ons boek je gemakkelijk een reis die helemaal aansluit bij jouw wensen en eisen. Wil jij graag op vakantie, maar wil je liever niet alleen weg? En lijkt het jou leuk om samen met andere singles uit dezelfde leeftijdscategorie op pad te gaan? Kies dan voor een van de actieve of ontspannende singlereizen van One2gethertravel.

Single en zin in vakantie? Kies uit verschillende soorten reizen en bestemmingen

Bij One2gethertravel bieden wij een zeer ruime keuze aan verschillende soorten reizen voor de single. Zo kun je kiezen voor diverse vakantiebestemmingen. Denk bijvoorbeeld aan een heerlijke zonvakantie in Turkije, Curaçao, Griekenland, Kaapverdië, Spanje of Cyprus. Maar ook voor een wintersportvakantie of een ontspannen vakantie in winterse sferen ben je bij ons aan het juiste adres. Zo verzorgen wij ook diverse reizen naar Oostenrijk en Zweden. Blijf jij liever wat dichter bij huis? Dan kun je ervoor kiezen samen met ons naar België te vertrekken.

Ontspannen en actieve singlereizen: voor ieder wat wils

Of je nu gaat voor een zonvakantie of je kiest voor een vakantie in de sneeuw: je kunt altijd kiezen voor een ontspannen of een actief programma. Aan de hand van de excursies die je kunt kiezen, kun je jouw programma samenstellen. Ook kun je vooraf natuurlijk al kiezen voor een van onze ontspannen of actieve singlereizen. Denk bij onze actieve singlereizen bijvoorbeeld aan een van onze wintersportvakanties, zeilreizen, wandelvakanties of rondreizen.

Boek nu gemakkelijk via onze website

Bij One2gethertravel staat één ding altijd voorop: het is jouw vakantie. Dat betekent dat jij die indeelt zoals jij dat graag wil. Wil jij veel excursies doen, samen met andere singles uit de groep? Dat kan! Wil jij je juist af en toe terugtrekken, of soms even alleen op pad? Dat kan ook! Wij bieden jou een unieke en gezellige groepssfeer, op de momenten dat jij dat nodig hebt. Ben jij single en zie jij een van onze gezellige reizen wel zitten? Boek dan nu gemakkelijk via onze website door de vakantie van jouw wens te selecteren en de vertrekdatum te kiezen. Op zoek naar meer informatie? Wij staan altijd voor je klaar wanneer je belt naar 013 – 8200 200.