Singlereizen in Montenegro

Tijdens een van de singlereizen naar Montenegro ontdek je prachtige plekken. Deze parel van de Middellandse Zee ligt in het zuiden van de Adriatische Zee. Gevuld met natuurlijke rijkdommen zoals kristalheldere meren, mooie stranden en groene bergtoppen valt er in dit land genoeg te beleven. One2gethertravel biedt een uitgebreid aanbod waardoor er genoeg keuze is. Als single ga je samen met andere singles reizen door Montenegro en maak je kennis met de rijke geschiedenis en cultuur van dit bijzondere land.

Wat je allemaal gaat beleven tijdens de singlereizen in Montenegro

De singlereizen naar Montenegro duren een week. In een week tijd kom je langs de Baai van Kotor, het meest zuidelijke Fjord van Europa. Het meer van Skadar ontbreekt ook zeker niet aan het lijstje. Dit meer is het grootste van de Balkan en een van Europa’s belangrijkste vogelreservaten. Breng jij het liefste tijd door in een uniek berggebied? De Montenegrijnse bergen bieden bijzondere vergezichten. En dit allemaal in een compact gebied tijdens een van de singlereizen in Montenegro. De single reizen in Montenegro zitten vol unieke hoogtepunten. Dit zijn een aantal van de highlights van de single reizen in Montenegro:

  • Een verblijf in een luxe viersterrenhotel aan het strand.
  • Een unieke combinatie van ontspanning en cultuur.
  • Heerlijk ontbijt en een uitgebreid diner op basis van halfpension.
  • Verschillende afwisselende excursies.
  • Veel gezelligheid van de groep.

Kom tot rust tijdens een unieke reis

Heb je interesse in een van de singlereizen in Montenegro? Kom als single tijdens een van de unieke reizen tot rust in een comfortabel hotel aan de kust of ontdek het prachtige landschap en de rijke geschiedenis van Montenegro tijdens verschillende excursies. Naast de excursies bieden wij natuurlijk ook voldoende vrije tijd zodat je de mogelijkheid hebt zelf nog veel te ontdekken. Heb je vragen over de mogelijkheden van onze single reizen door Montenegro? Geen enkel probleem! Wij zijn telefonisch bereikbaar op 013 8200 200. Ook kun je alvast wat meer informatie op zoeken door de handige reistips te lezen. Wij organiseren ook verschillende reizen naar Italië, Spanje en Zweden.