Vertrek data

Van Tot Dagen Leeftijd Prijs Meldingen Verblijf Vervoer Verzorging Boeken
05-06-2025 12-06-2025 8 45 - 59 jr
Groepssamenstelling:
€ 1229 Logies en ontbijt Boek
12-06-2025 19-06-2025 8 50 - 65 jr
Groepssamenstelling:
€ 1299 Logies en ontbijt Boek
19-06-2025 26-06-2025 8 55 - 69 jr
Groepssamenstelling:
€ 1299 Logies en ontbijt Boek
17-07-2025 24-07-2025 8 40 - 55 jr
Groepssamenstelling:
€ 1439 Logies en ontbijt Boek
31-07-2025 07-08-2025 8 50 - 65 jr
Groepssamenstelling:
€ 1499 Logies en ontbijt Boek
28-08-2025 04-09-2025 8 45 - 59 jr
Groepssamenstelling:
€ 1299 Logies en ontbijt Boek
04-09-2025 11-09-2025 8 55 - 69 jr
Groepssamenstelling:
€ 1259 Logies en ontbijt Boek

Wel inbegrepen

Vervoer
☑ Chartervlucht vanaf Eindhoven
☑ 1 stuk handbagage en 20 kg ruimbagage
☑ Luchthavenbelasting en vliegbelasting
☑ Transfer luchthaven-hotel v.v.

Verblijf
☑ Verblijf in een 3* accommodatie
☑ Verblijf in een kamer voor alleengebruik
☑ Verzorging o.b.v. Logies en ontbijt
☑ Welkomstdrankje

Vermaak
☑ Nederlandse reisleiding

Overig
☑ Administratiekosten à €20
☑ Consumentenbijdrage SGR à €5 p.p.

 

Niet inbegrepen

Verblijf
☐ Toeristenbelasting ca. €2,00 p.p.p.n. (ter plaatse)

Vermaak
☐ Optioneel: Bij te boeken excursies

Overig
☐ Persoonlijke uitgaven
☐ Optioneel: Verzekeringen

Eerder met ons op reis geweest?
Dan vervallen de administratiekosten!

Legenda

= aanbieding

= gegarandeerd vertrek

= last-minute

= topvakantie

= beschikbare reis

= volgeboekt

= op aanvraag

= vliegtuig

= bus

= eigen vervoer

= boot

= trein

= groepssamenstelling

= single kamer

= gedeelde kamer

Single Reis Italië, Beach en Culture Club Adriatische Kust

Deze zomer nemen we je mee naar het zonnige Cattolica, een gezellige badplaats aan de prachtige Adriatische kust. Hier kun je genieten van brede, gouden zandstranden, verrukkelijk eten en een rijkdom aan historische en culturele hoogtepunten. Als je dan toch in de buurt bent, mag een uitstapje naar de omliggende steden zoals Rimini, Pesaro, San Marino, Ravenna en Bologna eigenlijk niet ontbreken! Het treinstation om al deze plekken te bereiken, ligt op nog geen kilometer afstand van jullie accommodatie. Hoe lekker is dat! De regio Emilia-Romagna is een verborgen parel die je absoluut moet ontdekken.

Cattolica biedt niet alleen ontspanning aan het strand, maar ook een authentieke Italiaanse ervaring. Ben jij een echte fan van de Italiaanse keuken? Dan kun je hier onbegrensd genieten van lokale specialiteiten zoals piadina’s en de beroemde pasta ragù alla Bolognese. Een bezoek aan de omliggende steden is een must. Rimini, met zijn historische centrum en archeologische schatten, ligt vlakbij. Ook San Marino, een van de oudste republieken ter wereld, en de kunststad Ravenna, bekend om de schitterende mozaïeken en de indrukwekkende Basiliek van Sant’Apollinare Nuovo, zijn gemakkelijk per trein te bereiken. Fijnproevers moeten zeker Bologna bezoeken, een stad die bekendstaat om haar culinaire tradities en heerlijke streekgerechten.

Neem een verfrissende duik in de Adriatische zee, of duik je liever in een goed boek? Tijdens je verblijf in Cattolica kun je heerlijk ontspannen op de zandstranden. Neem een pauze van het loungen op je strandbedje en spring aan boord om de pittoreske dorpjes en verborgen baaien van de Adriatische Kust te ontdekken tijdens een boottour. De dag sluiten we af met een diner in een van de vele sfeervolle restaurants die onder andere verse zeevruchten en heerlijke Italiaanse wijnen serveren. Terwijl je op Piazza delle Fontane Danzanti geniet van de betoverende fonteinen en de ondergaande zon, proef je de magie van Italië.

We verblijven in familiehotel Pinocchio, ideaal gelegen tussen het strand en het centrum van Cattolica. Iedere gast heeft de luxe van een eigen tweepersoonskamer voor alleengebruik, wat zorgt voor extra comfort. Of je nu op zoek bent naar ontspanning, avontuur of culinaire hoogstandjes, de Adriatische kust heeft alles in huis voor een onvergetelijke vakantie.

Ervaar de charme van Cattolica en haar omgeving, en proost op la dolce vita met een glas lokale Lambrusco. Salute!

 

Highlights
☀  Verblijf in een familiehotel, in het gezellige Cattolica (dichtbij het strand én het centrum)
☀  Verblijf op een 2-persoonskamer voor alleengebruik
☀  Ontdek de heerlijke stranden aan de Adriatische Zee
☀  Prachtige omgeving met o.a. San Marino en middeleeuwse dorpjes
☀  Leuke groepsreis vol excursiemogelijkheden, vrijheid en gezelligheid
☀  Geniet van een ongedwongen, relaxte (groeps)sfeer
☀  Nederlandse reisleiding

 

 

Algemeen

 

‘Alles mag, niets moet’

Graag willen wij nog eens benadrukken wanneer je met ons op vakantie gaat je dan kiest voor een groepsreis waarbij je je eigen invulling aan jouw vakantie geeft. Ook als het programma grotendeels vastligt of wanneer er optionele excursies worden aangeboden. De ervaring leert dat de groep – of een deel ervan – kiest voor het ene of andere uitstapje. Meedoen is ieders vrije keuze. ‘Alles mag, niets moet’. Het is tenslotte jouw vakantie!

Wij streven ernaar om het iedereen naar de zin te maken. Ook de allerkleinste en individuele reiswensen komen hierbij aan bod. Denk hierbij aan een leuke excursie, een tip voor een horecalocatie of roomservice.

 

Samenstelling groep

De aangegeven leeftijdscategorie informeert je over de doelgroep voor deze singlereis. Voldoe je niet exact aan de opgegeven criteria, maar wijkt jouw leeftijd maximaal vijf jaar af? Geen probleem. Zolang de inhoud van het programma je aanspreekt, je enthousiast bent, zelfstandig kunt reizen en nieuwe, gezellige mensen wilt leren kennen in een ongedwongen sfeer, dan verwelkomen wij je graag op deze singlereis. Houd er rekening mee dat je bij deze reis goed ter been dient te zijn, in verband met de uitvoering van de excursies. Er wordt tijdens diverse excursies, zoals het bezoek aan de steden, veel gewandeld.

 

Reisleiding

Onze enthousiaste reisleiding zal 24/7 voor de groep klaar staan en zal jou ter plaatse wegwijs maken. Alle organisatorische zaken worden uit handen genomen en hij/zij luistert naar de wensen en behoeften van de groep. Dit resulteert in het ultieme groepsgevoel waarbij individuele vrijheid vanzelfsprekend is. Tevens onderscheidt onze reisleiding zich door initiatief te nemen waar nodig is en het hebben van persoonlijk contact. Hierdoor zul jij je direct thuis zult voelen tijdens deze reis.

 

Meetingpoint

Je vakantie begint op de luchthaven, waar je je reisgenoten ontmoet. Bij deze reis vliegen we vanaf Eindhoven Airport naar de Italiaanse luchthaven Bologna. Meer informatie wordt nader beschreven in de reisbescheiden welke je ca. een week voor vertrek per e-mail zult ontvangen.

Boek jij een reis kort voor vertrek? Dan kan het voorkomen dat je een ander reisschema volgt dan de rest van de deelnemers. Wij zullen je hier dan over informeren.

 

Reisdocumenten

Voor deze vakantie naar Italië dien je in het bezit te zijn van een geldig Nederlands of Belgisch paspoort of ID-kaart. Voor deze reis heb je geen visum nodig. Mocht je een andere nationaliteit hebben, raden wij je aan contact op te nemen met de ambassade van Italië voor de juiste informatie.

 

Reisadvies

Meer informatie over het reisadvies naar deze bestemming, vind je hier.

 

Vertrekgarantie

Op het moment dat er voldoende deelnemers zijn voor een vertrekdatum, krijgt de reis ‘Vertrekgarantie’. Je kunt dit terugvinden in het overzicht ‘Data en Prijzen’.
Mocht het voorkomen dat een reis onvoldoende deelnemers heeft, dan laten wij dit uiterlijk 21 dagen voor vertrek weten.

 

Allergie, medicatie en overige belangrijke zaken

Heb je een allergie, volg je een dieet, gebruik je medicatie of heb je last van andere gezondheidsproblemen? Dan dien je dit aan te geven op het boekingsformulier bij ‘Opmerkingen’. Deze informatie zal vertrouwelijk worden behandeld, maar het is van belang dat wij hiervan op de hoogte zijn voorafgaand aan jouw reis. Andere belangrijke zaken waarvan wij op de hoogte dienen te zijn en die invloed kunnen hebben op de uitvoering van de reis, vragen wij je ook bij ‘Opmerkingen’ te plaatsen.

 

Betalingsvoorwaarden

Kijk jij al uit naar uit naar jouw nieuwe vakantie? Boek je nu jouw reis, dan betaal je slechts de aanbetaling van 25% van de reissom. Het restant van de reissom betaal je pas 3 weken voor vertrek.

 

Verzekeringen

Wij raden je aan om een reis- en/of annuleringsverzekering af te sluiten, zodat je goed verzekerd op reis gaat. Mocht je zelf geen (doorlopende) reis- en/of annuleringsverzekering hebben, kun je deze tegelijk met het boeken afsluiten. Je kunt dit aangeven op het boekingsformulier.

Hotel Pinocchio***

De gastvrije familie Battarra heet jullie welkom in het familiehotel Pinocchio in Cattolica. Dit 3-sterrenhotel is gelegen in het centrum van het standje, met in de omgeving leuke restaurants en bars. Het fijne zandstrand bevindt zich op ca. 250 meter afstand. Op basis van logies en ontbijt begin je de dag goed, en op het zonnige dakterras kun je heerlijk ontspannen met een prachtig uitzicht. Op ongeveer 650 meter van het hotel vind je een treinstation met verbindingen naar o.a. Rimini, Pesaro, Riccione, Ravenna en Bologna. Hotel Pinocchio is de perfecte uitvalsbasis voor jouw vakantie! 

 

Faciliteiten

Het hotel beschikt over een restaurant, bar en gezellig terras. Op het dak bevindt zich een zonneterras. Het strand waar ligbedden te huur zijn, ligt op ca. 250 meter afstand. Gratis Wi-Fi is in het gehele hotel beschikbaar.

 

Kamers

Bij deze reis heeft iedere reiziger een eigen 2-persoonskamer voor alleengebruik. Alle kamers zijn comfortabel ingericht met tv, airconditioning en gratis Wi-Fi. De badkamer is voorzien van douche en/of bad, föhn en toilet. De kamers beschikken allemaal over een klein balkon met zitje. Een kluisje is te huur.

Kamertype

Bij deze reis heeft iedere reiziger een eigen 2-persoonskamer voor alleengebruik.

 

Verzorging

Je verblijft op basis van Logies/ontbijt. Iedere ochtend staat er een lekker ontbijtbuffet voor je klaar. De diners zijn niet inbegrepen, we zoeken verschillende gezellige Italiaanse restaurantjes in de omgeving van het hotel op.

Cattolica, Italië