Vertrek data

Van Tot Dagen Leeftijd Prijs Meldingen Verblijf Vervoer Verzorging Boeken
12-07-2024 19-07-2024 8 5 - 16 jr
Groepssamenstelling:
9, 10, 12, 41, 45, 50
8, 11, 47
€ vanaf €819 per gezin Logies en ontbijt Boek
19-07-2024 26-07-2024 8 5 - 16 jr
Groepssamenstelling:
8, 10, 11, 43, 43, 47
8, 10, 12, 50
€ vanaf €819 per gezin Logies en ontbijt Boek

Wel inbegrepen

Vervoer
☑ Gratis parkeergelegenheid

Verblijf
☑ Verblijf in een eigen kamer + sanitair met je gezin
☑ Verzorging o.b.v. Logies en Ontbijt
☑ Bedlinnen + opgemaakte bedden
☑ Handdoekenpakket p.p.

Vermaak
☑ Nederlandse reisleiding

Overige
☑ Toeristenbelasting

Belangrijk
Onze eenoudervakanties zijn echte groepsvakanties waarbij onderling plezier tussen de kinderen en uiteraard ook de ouders voorop staat en we met elkaar leuke activiteiten ondernemen. Een belangrijk punt is het sociale contact en het open staan voor andere personen en groepsactiviteiten. Voor minder validen, gasten met een geestelijke of verstandelijke beperking of autisme is gebleken dat onze reizen vaak ongeschikt zijn. Onze reisleiding is hiervoor ook niet opgeleid. Om teleurstellingen van een ouder/kind en de rest van de groep te voorkomen is het daarom belangrijk en verplicht om een dergelijke beperking aan te geven op het boekingsformulier. Hierna kan er een inschatting worden gemaakt of het past en haalbaar is binnen deze groepsreis. Wij zullen hierover contact met jou opnemen.

We willen graag dat het voor alle deelnemers een geslaagde vakantie wordt!

 

Niet inbegrepen

Vermaak
☐ Optioneel: Bij te boeken excursies

Overig
☐ Administratiekosten à €20
☐ Consumentenbijdrage SGR à €5 p.p.
☐ Persoonlijke uitgaven
☐ Verzekeringen

Eerder met ons op reis geweest?
Dan vervallen de administratiekosten!

** De aangegeven prijs per persoon is gebaseerd op de voordeligste gezinssamenstelling.

Legenda

= aanbieding

= gegarandeerd vertrek

= last-minute

= topvakantie

= beschikbare reis

= volgeboekt

= op aanvraag

= vliegtuig

= bus

= eigen vervoer

= boot

= trein

= groepssamenstelling

= single kamer

= gedeelde kamer

Eenouder vakantie Nederland, Familieplezier in Zeeland

Zon, zee, strand, maar dan lekker in ons eigen land! Deze zomer strijken we neer in Wemeldinge, aan de Oosterschelde in Zeeland: de provincie waar je het échte vakantiegevoel krijgt. Een ontspannen vakantie voor iedereen aan de kust, dichtbij huis. We verblijven in een gezellig groepshuis op een kwartier lopen van twee strandjes. Krabbetjes vangen, zwemmen, surfen, een bezoek aan Neeltje Jans of een middag naar een gave waterspeeltuin: dit wordt een onvergetelijke zomer!  

Vakantiehuis De Stelhoeve ligt op een kleinschalige, rustig vakantiepark aan de dijk van de Oosterschelde. De accommodatie is helemaal nieuw gebouwd in overeenstemming met de voormalig oude Zeeuwse boerderij. Zo hebben enkele kamers naast standaard bedden ook nog een ouderwetse bedstee. Wakker worden met een lekker ontbijt in het zonnetje aan de picknicktafels, spelletjes op het grote grasveld of lekker naar het strand.

De reisleiding heeft allerlei leuke activiteiten en uitjes op de planning staan. Uiteraard zullen we veel op het strand te vinden zijn, maar naast waterplezier biedt Zeeland nog veel meer. Een stukje Zeeuwse historie in Neeltje Jans of sturen we de ouders op pad voor een oesterproeverij, terwijl de reisleiding zich prima vermaken met de kids? Zo ligt Yerseke, hét mossel- en oesterdorp van Zeeland, op 25 minuten fietsen. Een middagje op de fiets naar Goes of een bezoekje aan Zierikzee, de Zeeuwse havenstad vol rijke historie. ‘Je kiek je oagen uut’, zouden de Zeeuwen zeggen.

’s Avonds steken we de barbecue aan, spelen we een gaaf spel, testen we de kennis tijdens een gezellige pubquiz of houden we een pannenkoekenparty. Met elkaar maken we er een te gekke week van!

 

Highlights

☀  Modern vakantiehuis met 14 slaapkamers aan de Oosterschelde
☀  Ieder gezin een eigen kamer met privé badkamer
☀  Leuke activiteiten, maar ook lekker relaxen
☀  Een kwartiertje lopen naar het Wemeldinge strand
☀  Vier vakantie in eigen land deze zomer
☀  Enthousiaste reisleiding die de gehele reis aanwezig is

 

 

Algemeen

 

‘Alles mag, niets hoeft’

Graag willen wij nog eens benadrukken wanneer je met ons op vakantie gaat je dan kiest voor een groepsreis waarbij jij je eigen invulling aan jouw vakantie geeft. Ook als het programma grotendeels vastligt of wanneer er optionele excursies worden aangeboden. De ervaring leert dat de groep – of een deel ervan – kiest voor het ene of andere uitstapje. Meedoen is ieders vrije keuze. ‘Alles mag, niets hoeft’. Het is tenslotte jullie vakantie!

Wij streven ernaar om het iedereen naar de zin te maken. Ook de allerkleinste en individuele reiswensen komen hierbij aan bod. Denk hierbij aan een leuke excursie, een tip voor spelletjes of vervoerswensen.

 

Samenstelling groep

De aangegeven leeftijdscategorie informeert je over de doelgroep voor deze eenouderreis. Als je op de informatie knop klikt bij de vertrekdatum dan kun je zien hoeveel jongens/meisjes er meegaan en wat de leeftijden zijn. Zolang de inhoud van het programma jou aanspreekt, jij enthousiast bent, je nieuwe gezellige mensen wilt leren kennen in een ongedwongen sfeer en zelfstandig kunt reizen, dan verwelkomen wij jou graag op deze eenouderreis.

Onze eenoudervakanties zijn echte groepsvakanties waarbij onderling plezier tussen de kinderen en uiteraard ook de ouders voorop staat en we met elkaar leuke activiteiten ondernemen. Een belangrijk punt is het sociale contact en het open staan voor andere personen en groepsactiviteiten. Voor minder validen, gasten met een geestelijke of verstandelijke beperking of autisme is gebleken dat onze reizen vaak ongeschikt zijn. Onze reisleiding is hiervoor ook niet opgeleid. Om teleurstellingen van een ouder/kind en de rest van de groep te voorkomen is het daarom belangrijk en verplicht om een dergelijke beperking aan te geven op het boekingsformulier. Hierna kan er een inschatting worden gemaakt of het past en haalbaar is binnen deze groepsreis. Wij zullen hierover contact met jou opnemen. We willen graag dat het voor alle deelnemers een geslaagde vakantie wordt!

 

Tijd voor en met elkaar

Tijdens onze eenoudervakanties organiseren wij activiteiten welke veelal door ouder én kind samen ondernomen zullen worden. Je bent natuurlijk ook vrij om samen met je kid(s) wat te ondernemen of gewoon lekker een boekje te lezen en te relaxen. Terwijl de kinderen zich met hun nieuwe vakantie vrienden vermaken, kun jij je met de andere ouders even lekker ontspannen. ‘We go with the flow!’

 

Reisleiding

Geniet van de quality time met je kid(s) tijdens deze eenoudervakantie. Tijdens onze reizen vinden wij het belangrijk dat ouders en kinderen samen kunnen genieten. We maken van jou en je kids onze hoofdzaak en zorgen ervoor dat alle organisatorische zaken uit handen zullen worden genomen. Onze reisleiding informeert je over de leukste uitstapjes, organiseert verrassende activiteiten en gezellige spelletjes.

 

Reisdocumenten

Voor deze vakantie in Nederland dienen alle reizigers in het bezit te zijn van een geldige legitimatie. Dit kan een geldig paspoort zijn of een geldige identiteitskaart.

 

Reisadvies

Meer informatie over vakantie in Nederland, vind je hier.

 

Vertrekgarantie

Op het moment dat er voldoende deelnemers zijn voor een vertrekdatum, krijgt de reis ‘Vertrekgarantie’. Je kunt dit terugvinden in het overzicht ‘Data en Prijzen’.
Mocht het voorkomen dat een reis onvoldoende deelnemers heeft, dan laten wij dit uiterlijk 21 dagen voor vertrek weten. Voor reizen van maximaal vijf dagen geldt dat we dit uiterlijk 7 dagen voor vertrek laten weten.

 

Allergie, medicatie en overige belangrijke zaken

Heb jij of je kind(eren) een allergie of volgt iemand een dieet? Last van gezondheidsproblemen, medicatiegebruik, een fysieke of mentale beperking? Dan ben je verplicht dit aan te geven op het boekingsformulier bij ‘Opmerkingen’.

Deze informatie zal uiteraard vertrouwelijk worden behandeld, maar het is van belang dat wij hiervan op de hoogte wordt gesteld bij het maken van de boeking. Wij verwijzen je graag naar de voorwaarden die hiervoor gelden. Andere belangrijke zaken waarvan wij op de hoogte dienen te zijn en invloed kunnen hebben op de uitvoering van de reis, vragen wij je eveneens bij ‘Opmerkingen’ te plaatsen.

 

Betalingsvoorwaarden

Kijk jij al uit naar uit naar jouw nieuwe vakantie? Boek je nu jouw reis, dan betaal je slechts de aanbetaling van 25% van de reissom. Het restant van de reissom betaal je pas 3 weken voor vertrek.

 

Verzekeringen

Wij raden je aan om een reis- en/of annuleringsverzekering af te sluiten, zodat je goed verzekerd op reis gaat. Mocht je zelf geen (doorlopende) reis- en/of annuleringsverzekering hebben, dan kun je deze afsluiten tijdens het boeken van jouw reis en aangeven op het boekingsformulier.

Vakantiehuis de Stelhoeve

Vakantiehuis De Stelhoeve is gelegen in Zeeland, op een kleinschalig vakantiepark. Een rustige, kindvriendelijke locatie aan de Zeeuwse Oosterschelde. Het vakantiehuis is een luxe accommodatie en is geschikt voor maximaal 13 gezinnen (+ onze reisleiding). Via de trap tegen de dijk klim je zo naar boven voor een waanzinnig uitzicht over de Oosterschelde. Loop via de promenade, langs de dijk, in ca. een kwartiertje naar twee kleine strandjes. De jachthaven en het centrum van Wemeldinge liggen op 20 minuutjes lopen. Je kunt eventueel ook je eigen fietsen meenemen of ter plaatse een fiets huren.

 

Faciliteiten

In de woonkamer van het groepshuis vind je een grote zithoek met banken en relaxfauteuils, flatscreen TV, gratis Wi-Fi en stereo (met USB en MP3), een gashaard (met afstandsbediening), pooltafel en een vide met de voetbaltafel en leeshoek. Ontbijten kunnen we aan de grote teak eettafels met stoelen of buiten aan de picknicktafels. Naast de 14 slaapkamers met badkamer vind je ook een professionele keuken in het huis. Relaxen kan voor het huis in de tuinstoelen, met een drankje onder de parasols terwijl de kids spelen in het speeltuintje of met de reisleiding een activiteit doen op het grote speelveld.

 

Kamers

De Stelhoeve beschikt over 14 slaapkamers. Tien 4-persoonskamers met 2 eenpersoons boxspringbedden en een stapelbed en vier 4-persoonskamers met 2 eenpersoons boxspringbedden en een bedstede. Met je gezin heb je een eigen kamer. De kamers hebben een afzonderlijk slot met sleutel die ook op de voordeur past. Alle kamers zijn voorzien van een eigen badkamer met douche, wastafel en toilet. Bedlinnen en een handdoekenpakket zijn aanwezig.

 

Verzorging

Tijdens deze reis verblijf je op basis van Logies en Ontbijt. Iedere ochtend zal de reisleiding een lekker ontbijt verzorgen voor de groep. Voor de overige maaltijden overleggen we met elkaar wat we doen. We houden een zomerse BBQ, pizzaparty of pannenkoekenfeest. In de accommodatie is ook een professionele keuken aanwezig met apparatuur en keukenlinnen, waar we eventueel zelf heerlijke maaltijden kunnen bereiden.

Tijdens deze reis is er geen standaard programma. De reisleiding zal tijdens de welkomstbijeenkomst alle mogelijkheden bespreken. Zo kunnen jullie samen met de andere eenoudergezinnen kijken waar jullie zin in hebben en zo een programma samenstellen. Uiteraard is het ook mogelijk om samen met je kind(eren) er een (mid)dagje op uit te trekken. Een heerlijke vakantie naar eigen invulling.

De reisleiding zal diverse leuke spelletjes en activiteiten organiseren nabij de accommodatie. Denk aan een middag vol waterpret en gezellige avondactiviteiten.

Optioneel
Tijdens deze vakantie is er van alles te beleven. Hieronder een greep uit de mogelijkheden die je onder andere (ter plaatse) bij kunt boeken. Prijzen zijn gebaseerd op seizoen 2023.

Oesterproeverij
Yerseke: de plek in Zeeland waar je moet zijn voor de beste oesters. Ontdek met de andere ouders hoe het er aan toe gaat op oesterkwekerij de Oesterij, op en rondom de Havendijk. Naast een uniek uitzicht over de historische oesterputten en de Oosterschelde, kunnen je hier ook terecht voor een oesterproeverij . Laat je onderdompelen in de wondere wereld van schaal- en schelpdieren en leer alles over de Zeeuwse oesters. Geen zorgen om de kids: die vermaken zich prima met de reisleiding bij de accommodatie!
Richtprijs: Proeverij van 6 oesters ca. €19,50 p.p.  |  Rondleiding: prijs op aanvraag

Rondvaarttochten
Samen met de kids alles leren over de Zeeuwse oester tijdens een 2-uur durende rondvaart op de Oesterbaron, waarbij we varen naar een oesterkweekperceel op de Oosterschelde, waarbij we samen met de bemanning de vangst uitzoeken? Varen over het Nationaal Park Oosterschelde richting de Zeelandbrug waar de Zeehonden op de zandbank liggen te rusten? Of wil je alles leren over de oester of de mossel, tijdens een mossel-tocht of oester-tocht? Afhankelijk van de door jullie gekozen vakantieweek, kun je kiezen uit een leuke, informatieve dag op het water!
Richtprijs: kids t/m 11 jaar ca. €10,50 – €15,50 p.p. |  kids 12+ en volwassenen ca. €17,50 – €19,50 p.p.

Neeltje Jans
Leuk, informatief en uniek: dat is Deltapark Neeltje Jans. Bewonder en leer over de Deltawerken en de Oosterschelde, bezoek de voermomenten van de zeehonden en zeehonden, lekker uitwaaien tijdens een boottochtje over de Oosterschelde en vermaak je in de waterspeeltuin. Dit uitje mag eigenlijk niet ontbreken tijdens jullie bezoek aan Zeeland.
Richtprijs: kids t/m 11 jaar ca. €17 p.p. |  kids 12+ en volwassenen ca. €27 p.p.

Dagje Goes, Zierikzee, Middelburg of Domburg
Zeeland kent zoveel mooie en gezellige dorpen en steden, daar komen we ongetwijfeld terecht tijdens deze vakantie. Wat dacht je van Goes, een veelzijdige stad met een ruim aanbod aan winkels, gezellige terrassen en bijzondere monumenten. Maak een wandeling door Zierikzee, de stad met honderden monumenten en een gezellige haven. Of ontdek Middelburg, de hoofdstad van Zeeland. Een prachtige stad vol historie, fraaie grachtenpanden, kronkelende steegjes, een prachtig stadhuis en ook hier weer veel gezellige terrasjes waar we wat kunnen gaan drinken. Liever de combinatie van  een dagje strand én stad? Dan is het gezellige en bekende Domburg de beste plek om te zijn!

Waterpark de Schotsman
Leef je uit en voel je vrij in deze speeltuin op het water! Je kunt klimmen, springen, vliegen, glijden en vooral… lachen. Met uitdagende attributen als de piramide, de evenwichtsbalk, de brug en de blob vormt het behendigheidsparcours van dit middagje op het water. Toegankelijk vanaf 6 jaar (tot ca. 10 jaar met wat hulp van een volwassene) én in het bezit van zwemdiploma.
Richtprijs: ca. €9 p.p.

Stoomtrein Goes – Borssele – Goes
Bij de Stoomtrein Goes-Borssele beleef je een treinreis zoals deze begin vorige eeuw plaats had kunnen vinden. De stoker stookt, de locomotief fluit en de conducteurs sluiten alle deuren nog met de hand! Stap onderweg uit bij stations naar keuze en bekijk Zeeland door een andere bril.
Richtprijs: kids t/m 12 jaar ca. €6,50 – €9,50 p.p. |  kids 13+ en volwassenen ca. €13 – €21 p.p.

Berkenhof Tropical Zoo
Tropische planten, bloemen, fladderende vogeltjes en allerlei andere kleurige tropische dieren… Je waant je echt in de jungle midden in Zeeland. Grappige aapjes, kleurrijke papegaaien en kameleons gluren nieuwsgierig van tussen de bladeren. Ga ondergronds in de Fossielenmijn en ontdek mammoeten en sabeltandtijgers. Sta oog en oog met reusachtige dinosaurussen in de Dino Expo en daarnaast kun je lekker spelen in het buitenbos, klimmer en klauteren in de indoor kidsjungle, tijdens de warme dagen in de spettertuin of een potje minigolf spelen.
Richtprijs: kids t/m 12 jaar ca. €12,50  |  kids 13+ en volwassenen ca. €13,50

* Bovenstaande activiteiten kunnen afhankelijk zijn van weersomstandigheden en een minimale deelname.

Wemeldinge, Zeeland