Ben jij single en op zoek naar een reisorganisatie die leuke groepsreizen aanbiedt? Bij One2gethertravel helpen we je graag bij het vinden van de reis die helemaal bij jou past. Zo bieden wij single groepsreizen voor jongeren aan, maar ook 50-plusreizen en eenoudervakanties. Wij bieden een diversiteit aan leuke bestemmingen. Daarnaast kun je kiezen voor een lekker actieve, maar natuurlijk ook voor een ontspannende vakantie. Het is jouw reis, dus jij bepaalt hoe je hem maakt! Wil je excursies ondernemen? Wandeltochten maken? Zonnen en zwemmen? Of genieten van de lekkerste gerechten? Boek dan snel jouw leukste vakantie bij One2gethertravel!

Single groepsreizen: kies uit diverse bestemmingen

De diversiteit aan groepsreizen die One2gethertravel voor singles aanbiedt, zijn groot. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor een wintervakantie in Oostenrijk, Frankrijk of Zweden, maar heb je ook de keuze voor een zonvakantie naar Griekenland, Montenegro of Kroatië. Bij elke groepsreis zijn diverse excursies mogelijk. Zo kun je zelf kiezen hoe jij je vakantie verder inricht. Het voordeel aan onze single groepsreizen is vooral dat jij de gezelligheid van een groep opzoekt wanneer jij dat wilt. Daarnaast ga je op vakantie met mensen uit dezelfde leeftijdscategorie en met overeenkomende reisinteresses. Zo heb je vaak direct al wat raakvlakken.

Boek een onvergetelijke reis

Heb je je favoriete bestemming voor een single reis gevonden? Boek dan gemakkelijk online. Je kunt ook een heerlijke vakantie in eigen land boeken. Wil je liever eerst wat meer informatie ontvangen? Bekijk dan onze reistips. Wanneer je contact met ons opneemt via 013 – 8200 200, staan we je ook graag te woord.