Vertrek data

Van Tot Dagen Leeftijd Prijs Meldingen Verblijf Vervoer Verzorging Boeken
09-07-2019 16-07-2019 8 30 - 49 jr
Groepssamenstelling:
32, 45
41
€ 1199 Volpension Boek

Wel inbegrepen

Vervoer
☑ Chartervlucht
☑ 1 stuk handbagage en 20 kg ruimbagage
☑ Luchthavenbelasting
☑ Transfer luchthaven – accommodatie v.v.
☑ Transfer accommodatie – startpunt kano-tocht v.v.

Verblijf
☑ 2 overnachtingen in een gedeelde stuga
☑ Eigen huurtent en bedlinnen tijdens de kanotocht
☑ Verzorging o.b.v. Volpension
☑ Koffie, thee en water
☑ 2 handdoeken p.p.

Vermaak
☑ 5-daagse kanotocht
☑ Gebruik van zwemvest
☑ Gebruik van de houtgestookte Hot-tub (dag 7)
☑ Reisleiding

Niet inbegrepen

Verblijf
☐ Optioneel: slaapkussen
☐ Overige drankjes (aan te schaffen bij de receptie)

Overig
☐ Administratiekosten €20,00
☐ Persoonlijke uitgaven en fooien
☐ Reis- en annuleringsverzekering
☐ Single omboekverzekering

* Eerder met ons op reis geweest?
Dan vervallen de administratiekosten!

Legenda

= aanbieding

= gegarandeerd vertrek

= last-minute

= topvakantie

= beschikbare reis

= volgeboekt

= op aanvraag

= vliegtuig

= bus

= eigen vervoer

= boot

= trein

= groepssamenstelling

= single kamer

= gedeelde kamer

Single Reis Zweden, Sportief en Actief Johannisholm

Met een groep singles trekken we door de natuur in Zweden. Tijdens deze reis maken een 5-daagse kano tocht, paddelen we de over meren en rivieren in de Zweedse provincie Dalarna. We slapen onder de sterrenhemel op ons eigen eiland. We leggen een prachtige route af en het unieke aan deze reis is dat je je laat verleiden tot een andere vakantie dan anders. Deze onvergetelijke Single Reis Zweden Sportief en Actief Johannisholm neemt je mee langs prachtige vergezichten en ongerepte stukken natuur. Kortom: een zomerreis die je nog lang zal heugen!

De reisleiding neemt je mee tijdens deze fantastische reis om je te laten zien waarom Zweden zo prachtig is. Haast is tijdens deze reis niet aan de orde. We varen ontspannen van eiland naar overnachtingsplaats waar we steeds ons ‘kamp’ opzetten. Onderweg heb je voldoende tijd om te genieten! Het Zweedse avontuur begint en eindigt in Johannisholm, een klein stadje omringt door uitgestrekte wouden en meren. e natuur is hier puur met prachtige bloemen en dieren, overweldigende zonsopgangen en zonsondergangen. Tijdens deze reis dompelen wij ons onder in de natuur en gaan we een tocht maken per kano!

 

 

Reisleiding

Het succes van onze reizen is mede te danken aan onze enthousiaste reisleiding die 24/7 klaar zal staan voor de groep en jou ter plaatse wegwijs zal maken. Hij/zij adviseert over de leukste routes en zoekt mee naar de leukste plaatsen om ons kamp op te slaan. Dit resulteert in het ultieme groepsgevoel waarbij individuele vrijheid vanzelfsprekend is.

 

Samenstelling groep

De aangegeven leeftijdscategorie informeert je over de doelgroep voor deze singlereis. Voldoe je niet exact aan de opgegeven criteria, maar wijkt jouw leeftijd maximaal vijf jaar af? Spreekt de inhoud van het programma je aan en kun je zelfstandig reizen? Boek dan gerust deze singlevakantie!

Wil jij nieuwe, gezellige mensen ontmoeten in een ongedwongen sfeer? Dan verwelkomen wij je graag op een van onze singlereizen en maken van deze ervaring de leukste vakantieherinneringen!

 

Vluchttoeslagen voorkomen?

Hoe korter voor vertrek je boekt, hoe groter de kans op dure vliegtickets. Wanneer er sprake is van een afwijkende tariefklasse, kan het voorkomen dat er een vluchttoeslag van toepassing is. Mocht dit het geval zijn, zullen we dit uiteraard eerst met je overleggen.

Om toeslagen te voorkomen, verzoeken we je vroegtijdig te boeken!

 

Reisdocumenten

Voor deze vakantie naar Zweden dien je in het bezit te zijn van een geldig Nederlands of Belgisch paspoort of ID-kaart. Voor deze reis heb je geen visum nodig. Mocht je een andere nationaliteit hebben, raden wij je aan contact op te nemen met de ambassade van Zweden voor de juiste informatie.

 

Bagage en luchthavenbelasting

Tijdens de vakantie naar Zweden raden wij je aan om een reistas of backpack mee te nemen in plaats van een koffer. De bagage die je mee wilt nemen tijdens de reis wordt vervoerd met de kano’s. Een koffer is hierbij niet handig. Tijdens de kanotocht neem je het beste een minimum aan spullen mee. Het is handig dat je een aparte tas meeneemt waarin je de spullen voor de kanotocht meeneemt. De reisleiding vertelt je er alles over! Je overige spullen kun je achterlaten op een afgesloten plek bij Johannisholm Adventure.

Toeslagen zoals luchthavenbelasting zijn, voor zover van toepassing en onder voorbehoud van tussentijdse wijzigingen, inbegrepen in de reissom.

 

Allergie, medicatie en overige belangrijke zaken

Heeft een van jullie een allergie, volg je een dieet, gebruik je medicatie of heb je last van andere gezondheidsproblemen? Dan dien je dit aan te geven op het boekingsformulier bij ‘Opmerkingen’. Deze informatie zal vertrouwelijk worden behandeld, maar het is van belang dat wij hiervan op de hoogte zijn voorafgaand aan jouw reis. Andere belangrijke zaken waarvan wij op de hoogte dienen te zijn en die invloed kunnen hebben op de uitvoering van de reis, vragen wij je ook bij ‘Opmerkingen’ te plaatsen.

 

Annulering

Mocht het voorkomen dat een reis onvoldoende deelnemers heeft, dan laten wij dit uiterlijk 21 dagen voor vertrek weten.

 

Verzekeringen

Wij raden je aan om een reis- en/of annuleringsverzekering af te sluiten, zodat je goed verzekerd op reis gaat. Mocht je zelf geen (doorlopende) reis- en/of annuleringsverzekering hebben,  kun je deze tegelijk met het boeken af te sluiten voor jouw vakantie. Je kunt dit aangeven op het boekingsformulier.

Tijdens de reis zullen we overnachten op meerdere locaties. De eerste en de laatste nacht zullen we overnachten in de stuga’s van Johannisholm Adventure: een traditionele Zweedse cabine die worden gedeeld door 2-3 personen van hetzelfde geslacht. De overige nachten zullen we overnachten op eilandjes in de natuur, waarbij iedereen de beschikking heeft over een eigen tent.

Alle bagage, de tenten en de rest van de kampeerspullen worden van Johannisholm Adventure naar de start van onze kanotocht gebracht. Vanaf hier nemen we dit mee in onze kano’s. Tijdens de reis zelf dient iedereen zijn eigen tentje af te breken en op te zetten. Natuurlijk is er hierbij hulp door de gidsen die tijdens de hele reis aanwezig zijn.

Huurtent, bedlinnen en handdoeken

Iedereen heeft de beschikking over een eigen 2-persoonstent. Zowel de tent, een prettig luchtbed, slaapzak en campingmaterialen zijn aanwezig. Je hoeft dit dus niet zelf mee te nemen. Wel raden wij aan een lakenzak mee te nemen. Mocht je gebruik willen maken van een kussen, dien je deze zelf mee te nemen. Per persoon zijn er 2 handdoeken aanwezig.

Verzorging

Je verblijft tijdens deze reis op basis van volpension. Op de dag van aankomst genieten we van de traditionele Zweedse maaltijd ‘Pytt i Panna’ in een Tipi tent. Op dag 2 zullen we ontbijten en lunchen bij Johannisholm Adventure, waarna het kano-avontuur gaat beginnen. Tijdens de kanotocht zijn ook alle maaltijden inbegrepen. Houdt er rekening mee dat de maaltijden in de natuur worden bereidt: verwacht geen hele luxe maaltijden, maar vooral voedzame, smakelijke gerechten. Op dag 7 zullen we aanschuiven voor een typische Zweedse maaltijd bij Johannisholm Adventure. Het ontbijt op dag 8 zal de laatste maaltijd tijdens deze reis.

Tijdens de kanotocht is er koffie, thee en water beschikbaar. Mocht je liever iets anders drinken, kun je dit aanschaffen bij de receptie voorafgaande aan de tocht. Tijdens het diner op dag 1 en het diner op dag 7 bij Johannisholm Adventure is ook koffie, thee en water inbegrepen. Bij het ontbijt op dag 2 en 8 zal ook appelsap en sinaasappelsap beschikbaar zijn.

.
Programma

Dag 1
Vandaag gaat de reis beginnen! We verzamelen met de andere gezinnen op de luchthaven en vliegen richting Stockholm. Op de luchthaven van Stockholm worden we opgewacht door de reisleiding die gedurende de hele vakantie bij de groep aanwezig zal zijn. We vertrekken richting Johannisholm: een klein plaatsje in de provincie Dalarna. ’s Avonds genieten we van een typische Zweedse maaltijd ‘Pytt i panna’, een maaltijd bereid om een houten vuur in een traditionele Tipi tent. Na de maaltijd nemen we het programma voor de komende dagen door. We overnachten de eerste nacht in de accommodatie van Johannisholm Adventure.

Dag 2
Na het ontbijt bekijken we de route die we zullen nemen en de bespreken we de spullen die we de komende dagen nodig hebben. In de ochtend zullen we de spullen inpakken en na de lunch gaan we op pad met een volgeladen minibusje met aanhanger naar het startpunt van de kano-trip.

Een van de eerste stopt langs de roue zal ons eigen eiland Skällnäsholmen zijn, in het meer van Venjanssjön. ’s Avonds maken we onze eerste maaltijd rond het kampvuur en zullen we slapen onder de sterrenhemel!

Dag 3 t/m dag 6
De komende dagen kanoën we over meren en rivieren en kijken we uit naar bevers en visarenden die in het gebied voorkomen. Tijdens de route maken we wanneer het nodig is korte stops, leren we gedurende het avontuur meer over het kamperen in de buitenlucht, schaven we onze paddel-skills bij en leren we meer van de reisleiding over de vaardigheden die we nodig kunnen hebben om je verblijf in de natuur zo aangenaam mogelijk te maken.

We zullen onze tenten opzetten op eilanden waar we onder andere kunnen gaan vissen en zwemmen. Ondertussen genieten we van de rust en de prachtige omgeving die Zweden ons te bieden heeft.

Dag 7
Na het ontbijt gaan we voor de laatste keer ons kamp inpakken en keren we terug naar Johannisholm, waar we onze intrek weer nemen in de accommodaties van Johannisholm Adventure. ’s Avonds zullen we genieten van een typische Zweedse maaltijd en zullen we gaan relaxen in de houtgestookte hot-tub die op ons staat te wachten.

Dag 8
Na het ontbijt in de Bagarstuga is het, helaas, weer tijd om onze spulletjes in te pakken en ons klaar te maken voor het vertrek richting de luchthaven. Op de luchthaven nemen we afscheid van de reisleiding en vervolgens vliegen we terug naar huis.

Belangrijke informatie
☀ Bij de reisdocumenten ontvang je een paklijst voor deze vakantie
☀ De routes kunnen tijdens de kanotocht worden aangepast, wanneer dit noodzakelijk is door bijvoorbeeld weersomstandigheden

Omgeving