Vertrek data

Van Tot Dagen Leeftijd Prijs Meldingen Verblijf Vervoer Verzorging Boeken
12-07-2021 16-07-2021 5 6 - 16 jr
Groepssamenstelling:
12, 14, 44
9, 47
€ vanaf €315 p.p. Halfpension Boek
16-07-2021 18-07-2021 3 6 - 16 jr
Groepssamenstelling:
8, 14, 46, 47
10, 13, 47
€ vanaf €169 p.p. Halfpension Boek
26-07-2021 30-07-2021 5 6 - 16 jr
Groepssamenstelling:
12, 15, 38, 45
7
€ vanaf €315 p.p. Halfpension Boek
30-07-2021 01-08-2021 3 6 - 16 jr
Groepssamenstelling:
10, 14, 49, 50
7, 9, 12, 42
€ vanaf €169 p.p. Halfpension Boek
02-08-2021 06-08-2021 5 6 - 16 jr
Groepssamenstelling:
7, 10, 43
47
€ vanaf €315 p.p. Halfpension Boek
09-08-2021 13-08-2021 5 6 - 16 jr
Groepssamenstelling:
10, 11, 13, 34, 45
7, 8, 48
€ vanaf €315 p.p. Halfpension Boek
13-08-2021 15-08-2021 3 6 - 16 jr
Groepssamenstelling:
12, 13, 50
8, 15, 41
€ vanaf €169 p.p. Halfpension Boek

Wel inbegrepen

Vervoer
☑ Gratis parkeergelegenheid

Verblijf
☑ Overnachtingen in 2-, 3- of 2×2-persoonskamer
☑ Bedlinnen en 2 handdoeken p.p.
☑ Verblijf o.b.v. Halfpension

Vermaak
☑ Nederlandse reisleiding
☑ Pubquiz, filmavond en/of spelletjesavond
☑ Campnight in de tuin

Overige
☑ Gegarandeerd geld terug bij code oranje

Niet inbegrepen

Verblijf
☐ Lunch en drankjes

Vermaak
☐ Optioneel: Bij te boeken excursies

Overig
☐ Administratiekosten €20,00
☐ Fooien en andere persoonlijke uitgaven
☐ Reis- en annuleringsverzekering

Eerder met ons op reis geweest?
Dan vervallen de administratiekosten!

** De aangegeven prijs per persoon is gebaseerd op de voordeligste gezinssamenstelling.

Legenda

= aanbieding

= gegarandeerd vertrek

= last-minute

= topvakantie

= beschikbare reis

= volgeboekt

= op aanvraag

= vliegtuig

= bus

= eigen vervoer

= boot

= trein

= groepssamenstelling

= single kamer

= gedeelde kamer

Eenouder vakantie België, Familieplezier in de Belgische Kempen

Op vakantie in ons buurland? Op een uniek landgoed in België, net over de grens bij Breda, vind je de ideale locatie en omgeving om met jouw kids vakantie te gaan vieren. Welkom op Landgoed Den Rooy. Dit unieke landgoed ligt verscholen tussen de bossen en biedt een perfecte uitvalsbasis voor onze avonturiers. Ook de gigantische tuin, vijver en het heerlijke zonneterras zorgen ervoor dat een ieder kan genieten van een welverdiende vakantie, samen met jullie reisgenoten. Het weidse bos biedt tal van mogelijkheden voor bijvoorbeeld een leuke fietstocht of spannende boswandeling. Fietsen zijn gewoon te huur op het landgoed, zodat je er heerlijk op uit kunt trekken.

Tijdens deze eenoudervakantie bieden we een gevarieerd programma en hebben we super leuke ideeën voor spetterende daagjes uit en de allerleukste activiteiten voor ouder en kid(s). Dit allemaal midden in de natuur in het prachtige streekgebied de Kempen. De gigantische tuin van het landgoed straalt een en al natuur uit en hier kunnen de kinderen lekker hun gang gaan met van allerlei spelletje. Ook voor de avonden hebben we leuke activiteiten op het programma staan zoals een pubquiz, sjoelwedstrijd, of filmavond… De papa’s en mama’s mogen natuurlijk meedoen of kunnen aanhaken voor een borrel op het terras of in de bar. Hoewel je met je gezin je eigen kamer in het hotelgebouw hebt, bieden wij als kers op de taart een campnight aan in de tuin van het landgoed. Neem jij je eigen tentje, luchtbed en zaklamp mee? Helemaal leuk, want we gaan keten en maken er een leuk (slaap)feestje van!

Of je nu op pad wilt gaan of wilt relaxen … Alles mag niets moet, het is tenslotte jullie vakantie. We maken er in ieder geval wat gezelligs van. In Meerle gaan jullie deze zomer een super vakantie tegemoet, zonder al te ver te hoeven reizen!

Uiteraard wordt er rekening gehouden met jullie veiligheid, hygiëne en social distancing.
Together we can do this!

 

Highlights
☀  Landgoed midden in de natuur
☀  Afwisselende activiteiten optioneel bij te boeken
☀  Enthousiaste reisleiding aanwezig
☀  Keuze uit een weekend, midweek of combineer deze
☀  Gezellige eenoudervakantie dicht bij huis

 

Over deze reis

Corona maatregelen

One2gether Travel biedt alleen vakanties aan die voldoen aan alle regelgevingen om een veilige en zo comfortabel mogelijke vakantie te kunnen garanderen. Wij voeren deze reis uit volgens de voorwaarden en maatregelen van het RIVM en de maatregelen op de vakantiebestemming.

Meer informatie over het reisadvies naar deze bestemming, vind je hier.

 

Covid-19 betalingsvoorwaarden

Kijken jullie al uit naar jullie nieuwe vakantiebestemming, maar durf je eigenlijk nog niet te boeken? Aarzel dan niet langer. Op het moment dat er zich een aangepast negatief reisadvies (code oranje of rood) voordoet, dan bieden wij jou een geld terug garantie.

Boek je nu jullie reis, dan betaal je slechts de aanbetaling van 25% van de reissom. Het restant van de reissom betaal je pas 3 weken voor vertrek.

Mochten we de reis moeten annuleren vanwege aangepaste corona maatregelen, dan ontvang jij jouw complete reissom, binnen een paar dagen, retour. Jouw reissom is bij ons in veilige handen en je loopt geen enkel risico, wel zo fijn!

Nog even alle voordelen op een rijtje:
   Geld terug garantie
   Financiële zekerheid via SGR
   Altijd verzekerd van repatriëring
   Hygiëne en veiligheid volgens COVID-19 regelgeving

 

Algemeen

 

‘Alles mag, niets hoeft’

Graag willen wij nog eens benadrukken wanneer je met ons op vakantie gaat je dan kiest voor een groepsreis waarbij jij je eigen invulling aan jouw vakantie geeft. Ook als het programma grotendeels vastligt of wanneer er optionele excursies worden aangeboden. De ervaring leert dat de groep – of een deel ervan – kiest voor het ene of andere uitstapje. Meedoen is ieders vrije keuze. ‘Alles mag, niets hoeft’. Het is tenslotte jullie vakantie!

Wij streven ernaar om het iedereen naar de zin te maken. Ook de allerkleinste en individuele reiswensen komen hierbij aan bod. Denk hierbij aan een leuke excursie, een tip voor spelletjes of vervoerswensen.

 

Samenstelling groep

De aangegeven leeftijdscategorie informeert je over de doelgroep voor deze eenouderreis. Als je op de informatie knop klikt bij de vertrekdatum dan kun je zien hoeveel jongens/meisjes er meegaan en wat de leeftijden zijn. Zolang de inhoud van het programma jou aanspreekt, jij enthousiast bent, je nieuwe gezellige mensen wilt leren kennen in een ongedwongen sfeer en zelfstandig kunt reizen, dan verwelkomen wij jou graag op deze eenouderreis.

 

Tijd voor en met elkaar

Tijdens onze eenoudervakanties organiseren wij activiteiten welke veelal door ouder én kind samen ondernomen zullen worden. Je bent natuurlijk ook vrij om samen met je kid(s) wat te ondernemen of gewoon lekker een boekje te lezen en te relaxen. Terwijl de kinderen zich met hun nieuwe vakantie vrienden vermaken, kun jij je met de andere ouders even lekker ontspannen en genieten van de heerlijke Griekse zon. ‘We go with the flow!’

 

Reisleiding

Geniet van de quality time met je kid(s) tijdens deze eenoudervakantie. Tijdens onze reizen vinden wij het belangrijk dat ouders en kinderen samen kunnen genieten. We maken van jou en je kids onze hoofdzaak en zorgen ervoor dat alle organisatorische zaken uit handen zullen worden genomen. Onze reisleiding informeert je over de leukste uitstapjes, organiseert verrassende activiteiten en gezellige spelletjes.

 

Reisdocumenten

Voor deze vakantie naar België dienen alle reizigers in het bezit te zijn van een geldige legitimatie. Dit kan een geldig paspoort zijn of een geldige identiteitskaart. Een Nederlands rijbewijs is niet voldoende als legitimatie.

 

Drive2gether

Via de groepsapp kan je alvast contact leggen met jouw medereizigers. Misschien komt er wel een reiziger bij jou uit de buurt en zijn er mogelijkheden om te carpoolen. Wel zo gezellig om samen te reizen!

 

Vertrekgarantie

Op het moment dat er voldoende deelnemers zijn voor een vertrekdatum, krijgt de reis ‘Vertrekgarantie’. Je kunt dit terugvinden in het overzicht ‘Data en Prijzen’.
Mocht het voorkomen dat een reis onvoldoende deelnemers heeft, dan laten wij dit uiterlijk 21 dagen voor vertrek weten. Voor reizen van maximaal vijf dagen geldt dat we dit uiterlijk 7 dagen voor vertrek laten weten.

 

Allergie, medicatie en overige belangrijke zaken

Heb jij of je kind(eren) een allergie of volgt iemand een dieet? Last van gezondheidsproblemen, medicatiegebruik, een fysieke of mentale beperking? Dan ben je verplicht dit aan te geven op het boekingsformulier bij ‘Opmerkingen’.

Deze informatie zal uiteraard vertrouwelijk worden behandeld, maar het is van belang dat wij hiervan op de hoogte wordt gesteld bij het maken van de boeking. Wij verwijzen je graag naar de voorwaarden die hiervoor gelden. Andere belangrijke zaken waarvan wij op de hoogte dienen te zijn en invloed kunnen hebben op de uitvoering van de reis, vragen wij je eveneens bij ‘Opmerkingen’ te plaatsen.

 

Verzekeringen

Wij raden je aan om een reis- en/of annuleringsverzekering af te sluiten, zodat je goed verzekerd op reis gaat. Mocht je zelf geen (doorlopende) reis- en/of annuleringsverzekering hebben, dan kun je deze afsluiten tijdens het boeken van jouw reis en aangeven op het boekingsformulier.

Landgoed Den Rooy ***

Landgoed den Rooy ligt verscholen midden in de bossen van het 69 hectare grote natuurgebied van Meerle. Het 19de eeuwse manoir bevindt zich net over de grens met België, op 15 minuten afstand van de stad Breda. Je verblijft tussen de bossen en wordt dan ook wakker tussen het groen en vogel gefluit. Het landgoed is de ideale locatie voor deze eenoudervakantie tijdens een heerlijke weekje weg!

 

Faciliteiten

Domein Den Rooy beschikt over een prachtige tuin met vijver en (verwarmd) terras waar je heerlijk kunt chillen of ontbijten. Op het landgoed kun je kosteloos gebruik maken van de Wi-Fi verbinding. Tegen een kleine vergoeding kun je gebruik maken van de wasserij-, stomerij- en strijkservice. In het landgoed kun je kosteloos gebruik maken van de Wi-Fi verbinding. Tegen een kleine vergoeding kun je gebruik maken van de wasserij-, stomerij- en strijkservice.

De kids kunnen kunnen in de tuin voetballen of volleyballen of lekker chillen in de TV kamer, terwijl jij kunt genieten met een fijn gezelschap, lekker drankje of goed boek op het zonneterras. Ook ’s avonds is het goed vertoeven op het verwarmde terras. De ruime tuin grenst aan het privébos, waar je mooie wandelingen kunt maken.

Bij de locatie is er mogelijkheid om gratis te parkeren en is er een afgesloten fietsenstalling en oplaadpunt voor elektrische fietsen. Als je je eigen fiets mee wilt nemen dan is dit ook mogelijk.

 

Kamers

De 20 kamers van Landgoed Den Rooy bevinden zich in het bijgebouw, op 25 meter van het hoofdgebouw. Alle ruime kamers beschikken over een TV en koelkastje. Ook zijn er kluisjes aanwezig. De kamers hebben een eigen badkamer met douche of bad, toilet en haardroger. Bedlinnen is aanwezig en per persoon zijn er 2 handdoeken beschikbaar tijdens het verblijf.

Kamertype
Er zijn voornamelijk 2-persoonskamers aanwezig in Landgoed Den Rooy en vier 3-persoonskamers. Kom je met z’n vieren, dan krijg je 2 naast elkaar gelegen 2-persoonskamers.

 

Verzorging

We verblijven deze week op basis van Halfpension. Er staat iedere ochtend een gezond ontbijtbuffet klaar, maar ook met eitjes en spek. ’s Avonds schuiven we aan voor een thema-diner. De keukenbrigade maakt van elk diner een thema-feestje, waaronder een Mexicaanse en Italiaanse avond. Uiteraard zal een barbecue ook niet ontbreken: dit wordt gezellig! De drankjes zijn niet inbegrepen bij deze reis.

.
Tijdens deze reis is er van alles te beleven bij het landgoed of in de omgeving. Iedere dag gaan we iets leuks doen, maar we hebben geen standaard programma. Samen met jullie en jullie medereizigers bekijken we waar er allemaal interesse in is en maken we aan het begin van de reis een planning. Dit zorgt voor een afwisselend, optioneel programma waar je je iedere dag bij kunt aansluiten. Naast alle activiteiten zorgt onze reisleiding voor de organisatie van voetbal- en volleybal toernooitjes en gezellige spelletjes. Je bent niet verplicht om deel te nemen aan alle activiteiten: het is tenslotte jullie vakantie, dus jullie bepalen de invulling ervan.

Hieronder vind je enkel voorbeelden van wat je kunt verwachten:

Zie het bos ontwaken
We gaan vroeg uit de veren. Nog voor het ontbijt maken we een boswandeling door het bos achter het landhuis. We zien de natuur rustig ontwaken en halen meteen een frisse neus. Daarna kunnen we aanschuiven voor een heerlijk ontbijtbuffet.

Fietstocht
Huur een fiets of neem deze zelf mee en ontdek de omgeving. Breng een bezoekje aan de aardbeienboerderij, fiets naar Breda of ontdek Natuurpark de Roovertsche Leij. Ben je een zoetekauw? Maak dan de fietstocht van een half uurtje richting Het Zoete Begijntje in Hoogstraten voor een lekkere lunch met pannenkoeken of wafels of geniet van een lekker ijsje.

De Lilse Bergen
Tijd voor waterpret! De zwemvijver en de mega grote speeltuin van de Lilse Bergen zorgen voor een dag vermaak. De grote speeltuin bevindt zich deels in en deels rondom het water. Leg je handdoek neer op het zand, ga de waterspeeltuin in of huur een kajak, SUP of waterfiets. Daarnaast is er ook nog een park met trampolines, mini cars, skelters en mini golf. Voor deze extra activiteiten betaal je (€1,50 – €5).
Richtprijs: entree t/m 12 jaar €4  |  13+   €5 p.p

Recreatiedomein De Mosten  
De zwemvijver en speeltuin van De Mosten zijn een paradijs waar kinderen en tieners zich naar hartenlust kunnen uitleven. Naast de zwemvijver ligt er een mooi strand met ligweide, er is een waterskibaan, een beachvolleybalveld en klimpark. Voor een hapje en drankje kun je terecht op het terras van Treehouse Bar De Mosten.
Richtprijs: entree t/m 12 jaar €2  |  13+   €4 p.p.

Boerengolf
Trek je laarzen aan en maak je klaar voor een potje boerengolf bij de Bouwhoeve! Met een leren bal en een speciale golfstok gaan we het weiland in. Je komt oog in oog te staan met de natuurlijke hindernissen, zoals beekjes, molshopen, bomen en de koeien in de wei. 2 uur plezier en lol gegarandeerd!
Richtprijs: €8,50 p.p.

Noorderkempen Express
De eigenaar van Landgoed Den Rooy restaureerde de Noordenkempen Express. Deze paardentram wordt tegenwoordig voortgetrokken door een tractor. We bezoeken de leuke bezienswaardigheden van de Noorderkempen en maken onderweg verschillende stops. Wil je met de groep een ritje maken in deze paardentram? Informeer dan bij de reisleiding welke mogelijkheden er zijn!

Klim- en avonturenbos
Bedwing uitdagende parcoursen tussen de boomtoppen. Spring vanaf 12 meter onder begeleiding van ervaren instructeurs naar beneden. Klim en klauter gedurende 2 uur naar hartenlust op tien verschillende activiteiten!
Richtprijs: t/m 12 jaar €16,95 p.p.  |   13+ €20,95 p.p.

Kasteel ‘de Renesse’  
Het kasteel van de graven de Renesse stamt uit de 15e eeuw. De kasteelheer neemt je mee voor een rondleiding door het kasteel. Hij vertelt je alle boeiende feiten en leuke weetjes!
Richtprijs:  t/m 12 jaar €1,50 p.p.  |  13+ €3 p.p.

Attractieparken en musea
In de omgeving liggen diverse musea, dieren- en attractieparken welke bezocht kunnen worden. Hieronder een aantal voorbeelden:
∙  De Efteling
∙  Bobbejaanland
∙  Vincent van Gogh Huis
∙  Dierenpark Beekse Bergen

Campnight: Keten in the dark
Even geen zin om in je bed op de kamer te slapen? Neem een tentje, slaapzak en zaklamp mee en ga mee kamperen in de tuin! Samen met de reisleiding maken we er een leuke avond van. Zodra het begint te schemeren, maken we een wandeling door het bos of we kijken een leuke film op het groet doek (uiteraard mét popcorn), doen een aantal spelletjes en uiteindelijk kunnen we in ons tentje in de tuin slapen. Dit mag alleen, maar ook samen met je vader of moeder. Slaap je stiekem toch liever binnen op jouw kamer? Dan duik je na de activiteiten gewoon daar lekker je bed in!

Avondentertainment
Ook ’s avonds is er van alles te doen! Wat dacht je van een bingoavond, filmavondjes met limo en popcorn en kampvuren met marshmallows. De BBQ avond mag ook zeker niet ontbreken, net als de leukste spelletjes die we zullen spelen. We sluiten deze gezellige week af met een bonte avond en eindfeest.

* Mocht het weer deze week niet meewerken tijdens de vakantie, hebben we een leuk alternatief programma. We gaan uit van lekker weer, maar wanneer dit niet het geval is zal één ding zeker zijn: het zal de pret niet bederven! We kunnen gaan bowlen op de fluorescerende bowling banen, trampolinespringen, naar een subtropisch zwemparadijs met spannende glijbanen of naar een indoor speeljungle.

Omgeving