Corona update, 28 september 2021

Afwijkende voorwaarden voor reizen met vertrek vanaf heden.

Kijk jij al uit naar uit naar jouw nieuwe vakantiebestemming maar durf je nog niet te boeken? Aarzel dan niet langer. One2gether Travel biedt geld terug garantie op het moment dat er zich een aangepast negatief reisadvies (code rood) voordoet of wanneer er een andere corona-gerelateerde reden is dat een reis moet worden afgezegd.

Bij het boeken van de reis betaal je enkel de aanbetaling (25% van de reissom).  Het restant van de reissom betaal je 3 weken voor vertrek. Mochten we de reis moeten annuleren i.v.m. corona-maatregelen? Dan ontvang jij jouw complete reissom binnen 14 dagen retour. Jouw reissom is bij ons in veilige handen en je loopt geen enkel risico, wel zo fijn!

One2gether Travel biedt:
✔   Geld terug garantie
✔   Financiële zekerheid via SGR
✔   Altijd verzekerd van repatriëring
✔   Hygiëne en veiligheid volgens Covid-19 regelgeving

 

Ga wijs op reis met One2gether Travel

Wij als reisorganisatie houden ons aan de voorgeschreven regels die zowel in Nederland als op de vakantiebestemmingen gelden. We volgen constant alle maatregelen en de beslissingen van autoriteiten op bestemming, lokale overheden, luchtvaartmaatschappijen en ons vaste touringcarbedrijf.

Ga je met ons mee op reis? Zorg dat je bekend bent met de maatregelen die ter plaatse gelden. Daarnaast kan het voorkomen dat er extra inreisbeperkingen zijn, bijvoorbeeld het kunnen tonen van een negatieve PCR test, het tonen van een vaccinatiepaspoort en/of het invullen van aanvullende (reis)documenten. Eventuele kosten die hieraan verbonden zijn, zijn voor rekening van de reiziger.


Reisadviezen

Voor adviezen welke regelmatig worden geactualiseerd verwijzen je naar NederlandWereldwijd. Hier kunnen verder geen rechten aan worden ontleend.

Reisadvies code groen en geel
Bij deze reisadviezen gaan onze reizen door en er zijn geen risico’s verbonden aan het reizen naar deze landen.

Reisadvies code oranje
Bij reisadvies code oranje gaat de reis waarschijnlijk door, eventueel in aangepaste vorm. We houden je op de hoogte van de ontwikkelingen en mogelijkheden.

Reisadvies code rood
Bij reisadvies code rood gaat de reis niet door en ontvang je jouw betaalde reissom retour.

Boek gerust jouw zomervakantie of wintersportreis  zonder risico. Mocht de reis onverhoopt niet door kunnen gaan ten gevolg van de ontwikkelingen rondom COVID-19, dan ontvang jij de betaling terug.

 

Onze voorbereiding voor jouw vakantie

Uiteraard werkt One2gether Travel er hard aan om jou een zorgeloze aanloop naar je vakantie te bezorgen en veilig te laten verlopen. We kijken daarbij uiteraard goed naar wat de overheid ons adviseert. Eén van de afwegingen die we maken over het laten doorgaan van een vakantie, is in hoeverre de voorzieningen op de bestemming en in jouw accommodatie geopend zijn. Vakantie moet tenslotte wel vakantie zijn.

Reisleiding
Onze reisleiding is 24/7 bereikbaar en zal jou voorzien van juiste informatie, de plaatselijke regels en tips op de bestemming.

Vervoer
In samenwerking met de luchtvaart- bus maatschappijen zorgen wij voor een veilige reis naar jouw bestemming. Iedere maatschappij kent zo zijn eigen protocollen. Mondkapjes zijn in ieder geval verplicht, zowel in het vliegtuig als in de bus.

Maatregelen luchtvaartmaatschappijen.
In de onderstaande linkjes kun je meer informatie terugvinden betreft de maatregelen op de luchthavens en aan boord.
Maatregelen luchtvaart:
Vliegen vanaf Schiphol
Vliegen vanaf Rotterdam The Hague Airport
Vliegen vanaf Eindhoven Airport

Maatregelen busvervoer
Wij werken samen met een gerenommeerd busbedrijf. De bussen zijn voorzien van een gecertificeerd klimaatsysteem waardoor er een goede gefilterde recirculatie kan plaatsvinden. Op dit moment geldt er een mondkapjesplicht tijdens de busreis. Er kunnen mogelijk ook wat meer tussenstops ingelast worden.

Transfers
Met onze vervoerspartners op bestemming zorgen we voor een veilig verloop tijdens het vervoer van de luchthaven naar jouw accommodatie en terug.

Accommodatie
Met al onze accommodaties werken we samen aan een veilig verblijf, van het inchecken tot het uitchecken. Zo bekijken we de maatregelen en openingstijden v.w.b. de zwemfaciliteiten, de horeca en de servicefaciliteiten, waaronder de receptie, schoonmaak en verhuur.

Voorzieningen ter plaatse
Het is van belang dat de medische voorzieningen geopend zijn op jouw vakantie bestemming. Daarnaast wordt er gekeken naar de opening van stranden, skigebieden, horeca, het nachtleven en winkels. Het kan voorkomen dat er ter plaatse andere openingstijden worden gehanteerd.

Excursies
Samen met onze excursie-partners bekijken we welke excursies veilig doorgang kunnen vinden. Waar nodig bieden we een aangepast programma.

Après-ski
De Après-ski zal er anders uit gaan zien dan dat je gewend bent. Dit betekent niet dat het minder leuk zal worden.
Onze reisleiding weet er, met een gezellige groep, een succes van te maken!

Met een beetje flexibiliteit zullen we het beste uit jouw vakantie halen!