Corona update

Update 01.07.2020

Goed nieuws! Onze leukste bestemmingen in het buitenland zijn weer te bezoeken. Met de versoepeling van het reisadvies kun je weer plannen maken voor jouw vakantie. Hoe fijn is dat! Wij proberen jou met onderstaande informatie zoveel mogelijk duidelijkheid te geven en up-to-date te houden.

Het reisadvies ‘code geel’ is afgegeven voor de volgende bestemmingen binnen ons aanbod:
België – Griekenland – Bulgarije – Curaçao – Italië – Kroatië – Oostenrijk – Portugal – Spanje.

De belangrijke voorwaarden voor een geel reisadvies zijn:
∙  De grens is weer geopend voor Nederlanders
∙  Er is geen sprake van verplichte quarantaine bij aankomst in dat land
∙  Het corona-virus is voldoende onder controle.

 

Zweden heeft aangegeven reizigers uit o.a. Nederland weer te ontvangen. Echter heeft de Nederlandse regering aangegeven dat zij het niet aanmoedigen om naar deze bestemming af te reizen. Hierdoor is het reisadvies nog code oranje en is het dringende advies om na terugkomst in Nederland 14 dagen in (zelf)quarantaine te gaan. Op dit moment is het reisadvies voor deze bestemming nog ‘code oranje’.

Bovenstaande informatie is gebaseerd op de adviezen vanuit de Overheid die op NederlandWereldwijd beschikbaar zijn. Deze informatie wordt regelmatig geactualiseerd. Hier kunnen geen rechten aan worden ontleend.

We verwachten dat ook Macedonië, Montenegro, Noord-Cyprus en Noorwegen snel zullen volgen met hun versoepelingen. Zodra een reisadvies van één van onze bestemmingen wordt aangepast zal dat op deze pagina worden weergegeven. Je kunt ook via onze nieuwsbrief op de hoogte gehouden worden. Hiervoor kun je je rechts onderaan deze pagina voor inschrijven.

Ga wijs op reis met One2gether Travel
Wij als reisorganisatie houden ons aan de voorgeschreven regels die zowel in Nederland als op de vakantiebestemmingen gelden. We volgen constant alle maatregelen en de beslissingen van autoriteiten op bestemming, lokale overheden en luchtvaartmaatschappijen.

Ga je met ons mee op reis? Zorg dat je bekend bent met de maatregelen die ter plaatse gelden. Bij iedere bestemming vind je binnenkort onder het kopje ‘Corona-maatregelen’ een link naar de website van NederlandWereldwijd. Hier vind je de laatste details over de corona-maatregelen op jouw vakantiebestemming.

Ook nemen luchtvaartmaatschappijen allerhande maatregelen. In de onderstaande linkjes kun je meer informatie terugvinden voor jouw vliegreis:
Maatregelen luchtvaart: Dit zijn de regels vanuit de IATA, de grootste internationale brancheorganisatie voor de luchtvaart.
Vliegen vanaf Schiphol
Vliegen vanaf Rotterdam The Hague Airport
Vliegen vanaf Eindhoven Airport

 

Onze voorbereiding op jouw vakantie

Vanaf dit moment kunnen we ons gaan richten op het voorbereiden van jouw vakantie en we gaan er alles aan doen om dat zo prettig én veilig mogelijk te laten verlopen. We kijken daarbij uiteraard goed naar wat de overheid ons adviseert, zodat wij jou goed kunnen informeren met betrekking tot de maatregelen waar je rekening mee moet houden tijdens jouw reis en verblijf. Zo kun jij onbezorgd van jouw vakantie genieten.

Eén van de afwegingen die we maken over het laten doorgaan van een vakantie is in hoeverre de voorzieningen op je bestemming en in je accommodatie geopend zijn. Vakantie moet tenslotte wel vakantie zijn. Voor wat betreft jouw vakantie kijken we onder andere naar:

Reisleiding
Onze reisleiding is 24/7 bereikbaar en zal jou voorzien van juiste informatie, de plaatselijke regels en tips op de bestemming.

Vervoer
In samenwerking met de luchthavens en luchtvaartmaatschappijen zorgen we voor een veilige reis naar jouw bestemming. Iedere luchtvaartmaatschappij kent zo zijn eigen protocollen. In de reisbescheiden vind je hierover meer informatie.

Transfers
Met onze vervoerspartners op bestemming zorgen we voor een veilig verloop van het vervoer van de luchthaven naar jouw accommodatie en terug, aan het begin en einde van jouw vakantie.

Accommodatie
Met al onze accommodaties werken we samen aan een veilig verblijf, van het inchecken tot het uitchecken. Zo bekijken we de maatregelen en opening w.b. de zwemfaciliteiten, de horeca en de servicefaciliteiten, waaronder de receptie, schoonmaak en verhuur.

Voorzieningen ter plaatse
Het is van belang dat de medische voorzieningen geopend zijn op jouw vakantie bestemming. Daarnaast wordt er gekeken naar de opening van stranden, horeca, het nachtleven en winkels.

Excursies
Samen met onze excursie-partners bekijken we welke excursies veilig doorgang kunnen vinden. Waar nodig bieden we een aangepast programma.

Met een beetje flexibiliteit zullen we het beste uit jouw vakantie halen. Together we can do this.