Corona update 06.11.2020

Afwijkende voorwaarden voor reizen met vertrek vanaf heden.

Kijk jij al uit naar uit naar jouw nieuwe vakantiebestemming maar durf je nog niet te boeken? Aarzel dan niet langer. One2gether Travel biedt geld terug garantie op het moment dat er zich een aangepast negatief reisadvies (code oranje en rood) voordoet.

Boek je nu jouw reis dan betaal je alleen de aanbetaling (25% van de reissom).  Het restant van de reissom betaal je 3 weken voor vertrek.
Mochten we de reis moeten annuleren, door Corona maatregelen? Dan ontvang jij jouw complete reissom, binnen een paar dagen, retour.
Jouw reissom is bij ons in veilige handen en je loopt geen enkel risico, wel zo fijn!

One2gether Travel biedt:
✔   Geld terug garantie
✔   Financiële zekerheid via SGR
✔   Altijd verzekerd van repatriëring
✔   Hygiëne en veiligheid volgens Covid-19 regelgeving

 

Gelukkig zijn een aantal bestemmingen binnen ons aanbod weer te bezoeken!

Er zijn velen die het al weer hebben mogen ervaren, een leuk reisje in Corona tijd. Best spannend, maar met een flexibele instelling, respect voor jouw medereizigers en de maatregelen die gelden op jouw bestemming kan je gewoon van een heerlijke vakantie genieten. Samen gaan we wijs op reis!

Met de onderstaande Corona maatregelen en reisadviezen proberen we jou zoveel mogelijk duidelijkheid te geven en up-to-date te houden. Zo worden de meeste activiteiten buiten de deur georganiseerd, ook omdat mogelijke besmetting in de buitenlucht zelden voorkomt. We hopen dan ook op een mooi winter(sport)seizoen, mogelijk met hier en daar een aanpassing. We zijn natuurlijk ook weer bezig met het nieuwe reisaanbod voor de zomer van 2021 met vele leuke nieuwe bestemmingen. Wil je op de hoogte worden gehouden? schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Together we can do this!

 

Ga wijs op reis met One2gether Travel

Wij als reisorganisatie houden ons aan de voorgeschreven regels die zowel in Nederland als op de vakantiebestemmingen gelden. We volgen constant alle maatregelen en de beslissingen van autoriteiten op bestemming, lokale overheden, luchtvaartmaatschappijen en ons vaste touringcarbedrijf.
Ga je met ons mee op reis? Zorg dat je bekend bent met de maatregelen die ter plaatse gelden.


Reisadviezen

Gelukkig staan diverse bestemmingen binnen ons reisaanbod op code geel. Echter kan dit zomaar worden aangepast. Voor adviezen welke regelmatig worden geactualiseerd verwijzen je naar NederlandWereldwijd   Hier kunnen verder geen rechten aan worden ontleend.

Reisadvies code geel
Het reisadvies ‘code geel’ is afgegeven voor de volgende bestemmingen binnen ons aanbod:
Curaçao – Zweden.

Er zijn ook bestemmingen waarvan wij verwachten dat de reis wel door kan gaan (binnenkort naar code geel) maar waarvan de code nu nog op oranje staat. Voor deze bestemmingen kun je altijd even kijken bij die reis of even contact met ons opnemen.

De belangrijke voorwaarden voor een geel reisadvies zijn:
∙  De grens is geopend voor Nederlanders
∙  Er is geen sprake van verplichte quarantaine bij aankomst in dat land
∙  Het corona-virus is voldoende onder controle.

Corona test (COVID-19 PCR test)
Voor Curacao is een COVID-19 PCR test verplicht.
Alleen met een negatief testresultaat mag er naar deze bestemmingen worden afgereisd. Deze test bieden wij jou kosteloos aan. Je verneemt dit definitief in jouw reisbescheiden!

 

Onze voorbereiding voor jouw vakantie

Uiteraard werkt One2gether Travel er hard aan om jou een zorgeloze aanloop naar je vakantie te bezorgen en veilig te laten verlopen. We kijken daarbij uiteraard goed naar wat de overheid ons adviseert.
Eén van de afwegingen die we maken over het laten doorgaan van een vakantie is in hoeverre de voorzieningen op je bestemming en in je accommodatie geopend zijn. Vakantie moet tenslotte wel vakantie zijn. Zo kijken we o.a. naar:

Reisleiding
Onze reisleiding is 24/7 bereikbaar en zal jou voorzien van juiste informatie, de plaatselijke regels en tips op de bestemming.

Vervoer
In samenwerking met de luchtvaart- bus maatschappijen zorgen wij voor een veilige reis naar jouw bestemming. Iedere maatschappij kent zo zijn eigen protocollen. Mondkapjes zijn in ieder geval verplicht, zowel in het vliegtuig als in de bus.

Maatregelen luchtvaartmaatschappijen.
In de onderstaande linkjes kun je meer informatie terugvinden betreft de maatregelen op de luchthavens en aan boord.
Maatregelen luchtvaart:
Vliegen vanaf Schiphol
Vliegen vanaf Rotterdam The Hague Airport
Vliegen vanaf Eindhoven Airport

Maatregelen busvervoer
Wij werken samen met een gerenommeerd busbedrijf. De bussen zijn voorzien van een gecertificeerd klimaatsysteem waardoor er een goede gefilterde recirculatie kan plaatsvinden.
Er kunnen mogelijk ook wat meer tussenstops ingelast worden tijdens de busreis.

Transfers
Met onze vervoerspartners op bestemming zorgen we voor een veilig verloop tijdens het vervoer van de luchthaven naar jouw accommodatie en terug.

Accommodatie
Met al onze accommodaties werken we samen aan een veilig verblijf, van het inchecken tot het uitchecken. Zo bekijken we de maatregelen en openingstijden v.w.b. de zwemfaciliteiten, de horeca en de servicefaciliteiten, waaronder de receptie, schoonmaak en verhuur.

Voorzieningen ter plaatse
Het is van belang dat de medische voorzieningen geopend zijn op jouw vakantie bestemming. Daarnaast wordt er gekeken naar de opening van stranden, skigebieden, horeca, het nachtleven en winkels. Het kan voorkomen dat er ter plaatse andere openingstijden worden gehanteerd.

Excursies
Samen met onze excursie-partners bekijken we welke excursies veilig doorgang kunnen vinden. Waar nodig bieden we een aangepast programma.

Après-ski
De Après-ski zal er anders uit gaan zien dan dat je gewend bent. Dit betekent niet dat het minder leuk zal worden.
Onze reisleiding weet er, met een gezellige groep, een succes van te maken!

Met een beetje flexibiliteit zullen we het beste uit jouw vakantie halen!